miercuri , 19 ianuarie 2022
NEWS ALERT

UpDate: CARNE EXPIRATĂ ÎN MEHEDINȚI

Ora 11.37 Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Mehedinți au ridicat vineri dimineața, în urma unor controale, aproximativ două tone și jumătate de carne de porc expirată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcției Sanitar Veterinare Mehedinți, Adriana Ganea, carnea și preparatele din carne constând în slănină, gușă, oase și pește au fost găsite în camera de neutralizare a unei unități de procesare a cărnii.

Inspectorii DSV Mehedinți au ridicat vineri dimineața carnea, urmând ca aceasta să fie distrusă. Totodată, unitatea respectivă a fost amendată cu suma de 2000 lei pentru depozitare necorespunzătoare.

Ora 11.18 În urma controalelor efectuate de reprezentanii Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Mehedinți, în magazinele din județ s-au depistat peste o mie de kilograme de carne de porc expirată și alte 800 de kilograme de carne de pui cu probleme de etichetare.

CARNEPotrivit mediafax.ro, la Mehedinţi au fost găsite 1.010 kg cap piept de porc expirate din iulie 2013 şi 880 de kg carne de pui din import UE cu deficienţe de etichetare. Cantitatea de carne depistată cu probleme a fost retrasă de la comercializare.

(O.M.)

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top