marți , 14 iulie 2020
NEWS ALERT

PESTE O TONA DE FRUCTE SI LEGUME CONFISCATE DE LA O FIRMA DIN TURNU SEVERIN

Polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Mehedinți au confiscat 1100 kilograme de fructe și legume de la o societate din Drobeta Turnu Severin, după ce în urma unui control s-a stabilit că administratorii  nu aveau acte de proveniență, aceștia fiind amendați.

DSC03265

În cadrul acțiunii ”Blocada” care se desfășoară în județul Mehedinți de la sfârșitul lunii iulie și până la sfârșitul lunii august, polițiștii din cadrul IPJ Mehedinți au efectuat vineri, mai multe controale la societăți care se ocupă cu vânzarea de fructe și legume.

”La o societate comercială din municipiul Drobeta Turnu Severin ce are ca profil de activitate comercializarea de legume-fructe, verificându-se documentele de evidenţă gestionară precum şi stocul de marfă, poliţiştii au stabilit că entitatea respectivă (persoana fizică autorizată) în perioada 01-07.08.2015 a desfășurat acte de comerț cu legume și fructe fără să dețină documente legale de proveniență.”, se arată într/un comunicat de presă al IPJ Mehedinți.

În urma celor constatate polițiștii au sancționat conravențional persoana fizică autorizată cu amendă în valoare de 3.000 lei şi au confiscat cantitatea de 1.100 kg fructe şi legume în valoare totală de 1.512 lei.

De asemenea, poliţiştii au controlat alte trei societăţi comerciale şi au aplicat sancţiuni în valoare de 6000 lei pentru neregulile constatate.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top