luni , 29 noiembrie 2021
NEWS ALERT

PETRECERE LA TURNU SEVERIN PE NERVII LOCATARILOR DE PE STRADA I.C. BRĂTIANU

Deşi existau multe alte locaţii potrivite pentru organizarea manifestării „Toamna severineană”, Primăria Drobeta Turnu Severin a ales din nou strada I.C.Brătianu, lângă cimitirul ortodox.

petrecere

Bătaie de joc la adresa locatarilor blocurilor A1, A2 şi A3 din cartierul Kiseleff, care la acest sfârşit de săptămână sunt nevoiţi să suporte din nou ditamai tămbălăul produs de comercianţii care îşi vor întinde tarabele de-a lungul străzii I.C. Brătianu. Severinenii care locuiesc aici au mai fost deranjaţi anul acesta, când edilii au organizat în acelaşi loc „Zilele Severinului”.

Şi colac peste pupăză, ca deranjul severinenilor care locuiesc în această zonă să fie total, Poliţia Locală a somat miercuri proprietarii de autoturisme să elibereze parcările din vecinătatea blocurilor A1 şi A2 de pe strada Corneliu Săvoiu (cu ieşire în strada I.C. Brătianu) şi parcarea blocului A3 de pe strada Eroii de la Cerna (lângă Stomatologie).

„În caz contrar Poliţia Locală va proceda la ridicarea vehiculelor şi transportul acestora pe str. Serpentina Roşiori nr. 1-3”, se arară în somaţia Direcţiei de Poliţie Locală. În mod normal, pe această somaţie ar fi trebuit să se indice şi legea în baza căreia se ridică nişte autoturisme parcate regulamentar fiindcă „vă mulţumim pentru înţelegere” din finalul somaţiei nu face decât să-i irite şi mai rău pe locatarii din zonă.

„Mai au să intre peste noi în casă”, a spus un locatar foarte nervos de faptul că Primăria oraşului a ales iarăşi strada I.C. Brătianu pentru o asemenea petrecere.

Cu nervii întinşi la maxim vor fi şi conducătorii auto care trebuie să ocolească pe alte străzi, fiindcă circulaţia rutieră pe strada I. C. Brătianu tronson bulevardul Tudor Vladimirescu – bulevardul Revoluţiei (sensul giratoriu Stomatologie) va fi închisă în perioada 2.10.2014, ora 14,00 – 6.10.2014, ora 14,00.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top