miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

PETRECERI EXCLUSIVISTE ŞI RĂSFĂŢ CU BĂI ÎN CIOCOLATĂ LA BĂILE HERCULANE

Se poate şi la Băile Herculane, nu doar la Mamaia. După o lungă perioadă de amorţeală, stațiunea cărăşeană începe să renască. Eforturile investitorilor ce au pariat pe această zonă încep să își facă simțită prezența atât în aspectul stațiunii și în varietatea de servicii și divertisment, dar mai ales în numărul de turiști.

petrecere

Staţiunea Băile Herculane iese din conul de umbră nemeritat şi redevine perla turismului din Caraş-Severin. Hotelierii au înțeles nevoia de a schimba imaginea locului și de transformare într-o stațiune cu servicii de lux, axată nu numai pe tratament ,ci și pe petreceri exclusiviste și răsfăț. Deja s-a dat startul la distracție odată cu weekendul de 1 mai, când stațiunea a găzduit prima petrecere cu spumă. Weekendul a avut toate ingredientele necesare pentru a face din stațiunea de pe Cerna punctul de distracție numărul unu. Dj, animatoare, jocuri de lumini, piscină, cabaret, cocktailuri speciale și multă șampanie au dat tonul la un nou stil de a petrece în Herculane.

După o noapte albă incendiară, cei prezenți au avut opțiunea de a se relaxa cu băi în lapte și miere sau băi în ciocolată și să facă masaje cu roci vulcanice sau bețe de bambus în noile SPA-uri din stațiune, pentru ca răsfățul să fie complet. Toți cei care au ales să își petreacă weekendul aici au găsit activități pe gustul lor- de la noi locuri de joacă pentru cei mici, noi centre de biciclete, croaziere pe Dunăre sau rafting pe Cerna pentru cei dornici de adrenalină.

Acesta este doar începutul, întrucât hotelierii anunță o vară cum Herculane nu a mai avut până acum, plină de petreceri, beat-uri, cabaret, stand-up comedy și multe surprize. Hotărâți să scoată stațiunea din amorțeală, organizatorii promit să aducă locul în topul punctelor de distracție din România.

Băile Herculane reprezintă cea mai veche staţiune din România, deosebit de pitorească, ocupanta unui loc important în Parcul Naţional Valea Cernei-Domogled, cât şi în istoria ţării noastre. Staţiunea a fost vizitată de-a lungul timpului de mari personalităţi, dintre care amintim: Împăratul Iosif al ll-lea, Împăratul Francisc l şi Împărăteasa Charlotte, Împăratul Franz losef şi Împărateasa Elisabeta (Sissi). În 1852, împăratul Austriei considera Băile Herculane ca fiind „cea mai frumoasă staţiune de pe continent”, iar împărăteasa Elisabeta – pasionata, îndrăgita, distinsa şi armonioasa Sissi – scrie un jurnal intim în care Băile Herculane sunt o prezenţă distinctă şi încântătoare.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top