duminică , 23 ianuarie 2022
NEWS ALERT

PMP MEHEDINŢI A DEPUS PLÂNGERE ÎMPOTRIVA A PATRU POLIŢIŞŢI CARE AR FI AGRESAT MAI MULŢI SIMPATIZANŢI

Organizaţia PMP Mehedinţi a depus duminică plângere împotriva a patru poliţişti din cadrul Poliţiei Baia de Aramă, preşedintele formaţiunii politice susţinând că aceştia ar fi agresaţi mai mulţi simpatizanţi, unul dintre ei având nevoie de îngrijiri medicale.

sectia de politie baia de arama

Preşedintele PMP Mehedinţi, Eugen Golea, a declarat că incidentul de duminică, în urma căruia un număr de aproximativ 30 de simpatizanţi ai Partidului Mişacarea Populară se întorceau dintr-o acţiune de campanie, în oraşul Baia de Aramă.

Golea a povestit că la ieşirea din Baia de Aramă una dintre maşini a fost oprită de poliţişti, aceştia folosing spray lacrimogen în faţa a doi tineri şi o femeie.

„Un alt simpatizant a fost lovit în gâr cu cotul de unul dintre poliţişti. Am sunat la 112 şi am solicitat o ambulanţă la faţa locului. Tânărul lovit a primit îngrijiri medicale. Ulterior am depus plângere penală împotriva celor patru poliţişti pentru patru acuzaţii.”, a mai relatat Golea.

Potrivit aceleiaşi surse poliţiştii ar fi dezumflat şi roţile din dreapta ale autoturismului oprit în trafic.

De asemenea, Eugen Golea susţine că poliţiştii au tras de unul dintre simpatizanţii PMP rupându-i geaca.

În plângerea depusă de PMP Mehedinţi, poliţiştii sunt acuzaţi de abuz în serviciu, lovire şi distrugere.

Contactat duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, subcomisar Nicolae Lohon, a declarat că la ieşirea din Baia de Aramă, poliţiştii au oprit în trafic un şofer care nu purta centura de siguranţă, iar în momentul în care echipajul i-a solicitat să se legitimeze, acesta a refuzat şi a devenit recalcitrant.

Aceeaşi sursă a mai spus că poliţiştii au dat un jet din spray-ul lacrimogen pe care îl avea, l-au condus la sediul Poliţiei Baia de Aramă pe şofer pentru a-l legitima, în cele din urmă întocmind pe numele său proces verbal pentru contravenţie.

Preşedintele PMP Mehedinţi a mai declarat că incidentul din Baia de Aramă s-a produs la o zi după ce s-a constatat că în Drobeta Turnu Severin bannerele candidatului Partidului Mişcarea Populară la preşedinţia României, Elena Udrea, au fost furate şi distruse.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top