luni , 27 septembrie 2021
NEWS ALERT

PMP MEHEDINŢI SUSŢINE CANDIDATURA ELENEI UDREA LA PREŞEDINŢIE

Organizaţia judeţeană Mehedinţi a Partidului Mişcarea Populară susţine candidatura Elenei Udrea la Preşedinţie, reuşind să strângă până în prezent peste o mie de semnături pentru susţinerea lui Cristian Diaconescu, întrucât mehedinţenii „nu îl cunosc pe actualul candidat”, potrivit liderului Organizaţiei.

udrea si golea

Sursa foto: Facebook

Potrivit preşedintelui PMP Mehedinţi, Eugen Golea, membrii Organizaţiei care s-au ocupat de strângerea de semnături pentru candidatura lui Cristian Diaconescu au arătat că foarte multă lume nu îl cunoaşte pe acesta, procesul de strângere a semnăturilor fiind dificil din acest punct de vedere.

”S-au strâns peste o mie de semnături într-o săptămână. Suntem în target, dar din discuţiile purtate cu colegii mei care se ocupă de strângerea de semnături, înţeleg că merge mai greu comparativ cu strângerea semnăturilor pentru europarlamentare. Foarte multă lume nu-l cunoaşte, iar cei ca îl cunosc spun că nu ia atitudine publică faţă de temele zilei din politică.”, a declarat joi,  Eugen Golea.

Golea a mai precizat că în cursul serii de joi a avut loc o întrunire a Consiliului Executiv Judeţean al PMP, în care Organizaţia şi-a arătat susţinerea pentru candidatura Elenei Udrea la Preşedinţie, decizia urmând să fie transmisă de preşedintele Organizaţiei, marţi, în cadrul Colegiului Naţional al PMP care va avea loc la Palatul Parlamentului.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top