luni , 18 octombrie 2021
NEWS ALERT

PNL ÎȘI EVALUEAZĂ DIRECTORII DE DECONCENTRATE DIN MEHEDINȚI

După Conferința Municipală în care a fost ales președintele PNL Drobeta Turnu Severin, dar și Biroul Politic Municipal, PNL trece la evaluarea directorilor serviciilor deconcentrate care au spijin din partea liberalilor. Cei care nu au avut performanțe vor fi schimbați din funcții.

carjanAnunțul de evaluare a directorilor PNL din Drobeta Turnu Severin și din Mehedinți a fost făcut de președintele Organizației Municipale, Daniel Cârjan, marți, în cadrul unei conferințe de presă. “Având în vedere că unul dintre obiectivele asumate atât de mine în calitate de candidat pentru funcţia de preşedinte al PNL Drobeta Turnu Severin cât şi de echipa mea îl reprezintă promovarea reprezentanţilor PNL în funcţii publice pe criterii exclusiv de competenţe profesionale am luat decizia, împreună cu colegii de la Organizaţia Municipală să propunem Biroului Judeţean Interimar alcăturiea unei comisii care să evalueze activitatea profesională a tuturor reprezentanţilor Partidului Naţional Liberal care se află în funcţii de conducere în administraţia publică locală, la nivel municipal, cât şi la nivel judeţean.”, a declarat Daniel Cîrjan.

În acest sens se va lua în discuție și postul de director al Hidroserv, în cărți fiind pentru ocuparea acestei funcții, fostul liberal, Liviu Mazilu, susținut de PSD.

„Vom discuta la nivelul USL acest aspect, este vorba despre un post care aparţile Partidului Naţional Liberal şi este firesc ca funcţia de director de sucursală sau care va fi formatul noului Hidroserv după reorganizare să aparţină unui reprezentant al Partidului Naţional Liberal.” a adăugat Daniel Cîrjan.

Tototdată, Cîrjan a anunțat că echipa care l-a susținut pentru câștigarea unui nou mandat de președinte al Organizației Municipale în va susține pe Virgil Popescu la alegerile pentru desemnarea președintelui Organizației Județene.

„Având în vedere că urmează conferinţa judeţeană de alegeri a Organizaţiei Judeţene şi pentru a nu mai exista discuţii sau speculaţii în acest sens vreau să vă spun că în data de 19.08, Biroul Politic Municipal  nou ales a luat hotărârea în unanimitate, de a susţine pentru preşedinţia PNL- Organizaţia Judeţeană pe domnul Virgil Popescu prin toţi cei aproximativ 200 de delegaţi pe care îi va avea la Conferinţa Judeţeană care se va organiza în perioada următoare.”, a mai declarat Daniel Cîrjan.

Alegerile pentru conducerea Organizației PNL Mehedinți vor fi stabilite în perioada următoare urmînd să aibă loc în toamnă. Pe lângă Virgil Popescu și deputatul PNL Viorel Palașcă și-a anunțat intenția de a candida.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top