miercuri , 8 decembrie 2021
NEWS ALERT

POLIŢIA DIN MEHEDINŢI, ÎNTĂRITĂ CU OFIŢERI NOI

La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, în cadrul unei şedinţe festive, a avut loc astăzi ceremonia de numire în funcţie a ofiţerilor, promoţia 2013, ai Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” – Arma Poliţia Română.

politisti 1

Este vorba de cinci ofiţeri absolvenţi ai Facultăţii de Poliţie cărora li s-au acordat gradul de subinspector de poliţie. Aceştia au fost prezentaţi personalului unităţii în prezenţa conducerii inspectoratului şi a şefilor de arme, urmând a fi incluşi într-un program de pregătire, cu activităţi de însuşire a responsabilităţilor specifice misiunilor pe care le vor executa.

 „După această primă perioadă de acomodare, aceştia vor fi repartizaţi la serviciile operative din cadrul unităţii noastre precum Serviciul de Investigare a Fraudelor, Compartimentul Juridic, Biroul Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Turnu Severin  şi Poliţia oraşului Strehaia. Aici vor urma o perioadă de un an de zile de tutelă profesională, urmând a fi evaluaţi de către specialiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi”

a precizat Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Şeful inspectoratului, comisar şef de poliţie dr. Constantin Ştefan Ponea, i-a asigurat pe tinerii ofiţeri de sprijinul său, i-a felicitat şi le-a dorit succes în activitatea pe care o vor desfăşura în cadrul unităţii.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top