miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

POLITIST LOCAL, IN COMA, DUPA CE A FOST LOVIT IN TIMP CE INTERVENEA INTR-UN SCANDAL

Un polițist din cadrul Direcției Poliției Locale Drobeta Turnu Severin se află în stare gravă la spital , în comă de gradul al II-lea,  după ce a fost lovit de un individ implicat într-un conflict la care polițistul fusese solicitat să intervină împreună cu un coleg. Agresorul a fost prins.

politist localPolițistul se afla de serviciu în noaptea de luni spre marți în patrula de Ordine Publică a Poliției Locale din Drobeta Turnu Severin.

Potrivit polițiștilor din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți, în jurul orei 2:45, patrula de poliție locală a încercat să legitimeze mai mulți indivizi implicați într-o altercație la intersecția străzilor Cicero și Semenic din Drobeta Turnu Severin.

În momentul în care polițistul a intervenit, unul dintre cei patru tineri implicați în scandal l-a lovit pe polițist, acesta căzând la pământ și lovindu-se la cap.

Agresorul și ceilalți indivizi au fugit după ce polițistul a fost lovit iar ulterior, la fața locului a fost solicitat un echipaj SMURD care a preluat victima și a transportat-o la Spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin.

Întrucât medicii au constatat că polițistul avea leziuni foarte grave la cap, acesta a fost transferat la Secția de Neurochirurgie a Spitalului din Craiova, în cursul nopții de luni spre marți, surse medicale arătând că este în comă de gradul al II-lea.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți i-au găsit pe agresori, mașina în care se aflau aceștia fiind identificată pe o stradă din Drobeta Turnu Severin.

Tinerii cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani au fost duși la sediul Insspectoratului de Poliție Mehedinți pentru audieri.

Polițiștii și procurorii au deschis un dosar penal pentru ultraj.

Polițistul local are 57 de ani și lucreayă în cadrul Poliției Locale de 14 ani.

Oana Buzatu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top