sâmbătă , 6 iunie 2020
NEWS ALERT

POLITIST MUSCAT DE MANA DE SOTIA UNUI SOFER OPRIT IN TRAFIC INTRUCAT A TRECUT PE CULOAREA ROSIE A SEMAFORULUI

Un poliţist din cadrul Biroului Rutier al municipiului Drobeta Turnu Severin a fost agresat de către soţia unui conducător auto oprit în trafic întrucât trecuse cu maşina pe culoarea roşie a semaforului, femeia care l-a muşcat de mână pe agentul de poliţie fiind cercetată pentru ultraj.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, Lucian Răduică a declarat marţi, că la Parchet a fost deschis un dosar penal pentru ultraj în cazul unei tinere care a agresat un agent de poliţie din cadrul Biroului Rutier al municipiului Drobeta Turnu Severin.

politie „În timp ce se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, pe strada Crişan, din municipiul Drobeta Turnu Severin, lucrătorul de poliţie Bărbulescu Constantin din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin, Biroul Rutier a oprit în trafic, un autoturism marca Golf. În timp ce lucrătorul de poliţie încerca să îl legitimeze pe conducătorul auto, la faţa locului şi-au făcut apariţia două persoane de sex feminin, ocazie cu care una dintre acestea l-a muşcat de membrul superior stâng pe agentul de poliţie.În cauză se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.”, a declarat procurorul Lucian Răduică.

Poliţistul îl oprise în trafic pe bărbat, întrucât trecuse cu autoturismul pe culoarea roşie a semaforului, într-o intersecţie din oraş, iar soţia acestuia l-a îmbrâncit pe subofiţer şi l-a muşcat de degetul de la mâna stângă.

„În timp ce desfăşura activităţi de supraveghere a traficului rutier, la intersecţia străzii Crişan cu Bulevardul Mihai Viteazu din Drobeta Turnu Severin, poliţistul a oprit pentru control un autovehicul în care se aflau patru persoane. Coducătorul acestuia a trecut pe culoarea roşie a semaforului. La solicitarea documentele, şoferul a înmânat documentele motivând că nu are timp să aştepte pentru că se grăbeşte, totodată a devenit recalcitrant, manifestând o atitudine necorespunzătoare.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi.

Procuroii au deschis dosar penal pentru ultraj pe numele femeii, iar soţului acesteia i s-a reţinut permisul de conducere pentru că a trecut pe culoarea roşie a semaforului.

Oana Buzatu

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top