miercuri , 22 noiembrie 2017
NEWS ALERT

POLIȚIȘTI AFLAȚI ÎN MISIUNE, RĂSTURNAȚI CU AUTOSPECIALA PE DN 56 A

Un polițist și colega sa de la Postul de Poliție Punghina s-au răsturnat vineri după-amiază cu autospeciala de Poliție în timp ce se întorceau din misiune, în localitatea mehedințeană Valea Anilor, în urma incidentului rezultând pagube materiale.

acc 1

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți, subcomisar Nicolae Lohon agentul șef care se afla la volan intrat într-o depășire în localitatea Valea Anilor, iar la revenirea pe banda de mers s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Aceeași sursă a mai declarat că nici agentul șef aflat la volan și nici colega care era pe scaunul din dreapta nu au fost răniți, dar autospeciala de poliție a fost avariată, cei doi întorcându-se de la o acțiune desfășurată în orașul Vânju Mare către Postul de Poliție Punghina.

acc 2

Șoferul a fost testat de colegii ajunși la fața locului pentru cercetare, rezultatul alcoolemiei fiind negativ.

Ancheta a fost prelută de o echipă complexă de cercetare din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți, formată din specialiști care vor expertiza tehnic și autospeciala. Abia apoi se va stabili  vinovăția șoferului.

Text: Oana Mitu

Foto: Corina Macavei

loading...


Un Comentariu

  1. Halal politist ! Indiferent ca nu stie sa conduca masina POLITIEI sau
    aceasta ERA DEFECTA , asa ceva ESTE INADMISIBIL ! Ce sa mai spunem
    de bine in conditiile in care si agentul sef Nedelcu a facut 2(doua)
    ACCIDENTE …D-le Insp. SEF ce se intampla la MEHEDINTI ?!

Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top