luni , 29 noiembrie 2021
NEWS ALERT

POLIȚIȘTI DE LA IPJ MEHEDINȚI, AVANSAȚI ÎN GRAD DE ZIUA NAȚIONALĂ

Șapte ofițeri de poliție și 12 agenți de poliție, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți au fost înaintați în gadul profesional următor, înainte de termen, pentru rezultate deosebite în munca pe care o desfășoară, în cadrul festivităților organizate vineri, 29 noiembrie, de Ziua Națională a României.

IPJLista polițiștilor înaintați în grad înainte de termen a fost citită de șeful IPJ Mehedinți, cms. șef Ștefan Ponea, care le-a înmânat polițiștilor și diplome de felicitare.

Astfel, ofițerii de poliție înaintați în grad înainte de termen sunt:  comisar sef de politie Gheorghe Ghilicică – șeful Biroului Rutier al municipiului Drobeta Turnu Severin, comisar Țogoe Nicolae Robert, subcomisar Fleancu Bogdan Florin, inspector Spătariu Adrian, inspector principal Măriuță Mihai Constantin, inspector principal de politie Coman Robert – șeful Biroului Drumuri Europene din cadrul Serviciului Rutier Mehedinți și inspector principal de politie Botea Corina, din cadrul Serviciului de Investigații Criminale.

În cazul inspectorului principal de poliție Corina Botea s-a avut în calcul numeroasele misiuni internaționale pe care le desfășoară în acticitatea sa.

„Mă simt onorată să fiu avansată în gradul următor în această zi, cu o însemnătate deosebită pentru întreg poporul românesc. Meritele mele deosebite au constat în misiuni internaționale cu caracter temporar pe teritoriul Belgiei, iar înperioada următoare voi efectua o altă misiune pe teritoriul Franței.”, a declarat Corina Botea, care a mulțúmit totodată conducerii pentru faptul că a susținut-o.

În cadrul festivității organizate la sediul IPJ Mehedinți, polițiștii au parcurs și căteva momente de istorie oferite de directorul Direcției Județene a Arhivelor Statului, prof. dr. Tudor Rățoi.

La sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, a fost amenajată şi o expoziţie cu premiile şi trofeele obţinute de-a lungul timpului de către agentul șef Paul Feroiu din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Paul Feroiu face parte din echipa de luptători a Inspectoratului General al Poliției Române.

 

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top