miercuri , 19 ianuarie 2022
NEWS ALERT

POLIŢIŞTI ŞI MEDICI PUŞI PE JAR DE O TÂNĂRĂ TERIBILISTĂ

O tânără în vârstă de 29 de ani din Drobeta Turnu Severin a pus pe jar autorităţile din municipiu joi seara, acestea fiind solicitate prin 112 să salveze şi totodată să cerceteze un posibil accident rutier al cărei victimă ar fi fost, incident care nu s-a confirmat însă.

accident

Joi seara, la 112 a sunat şoferul unui autovehicul care circula pe Serpentina Roşiori din Drobeta Turnu Severin anunţând că o femeie este întinsă pe partea carosabilă. La faţa locului a ajuns un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi care a preluat-o pe femeie şi a transportat-o la Spitalul din Drobeta Turnu Severin. Potrivit medicilor aceasta avea un traumatism de coloană lombară uşor şi câteva contuzii. Deşi declara că a fost lovită de o maşină al cărei şofer a fugit, urmele verificate de poliţiştii Biroului Rutier Drobeta Turnu Severin la faţa locului nu au confirmat acest fapt. Mai mult decât atât, nu era nicio pată de sânge sau urmă de frână.

“Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severn a fost sesizată cu privire la faptul că pe partea carosabilă a străzii Serpentina Roşiori se află o persoană de sex feminine, posibilă victimă a unui accident rutier. Din primele cercetări reyultă faptul că nu s-ar fi săvârşit o astfel de faptă urmând a se continua cercetările.”, a declarat subinspector Radu Mihalache din cadrul Biroului Rutier Drobeta Turnu Severin.

La spital, în faţa poliţiştilor şi a medicilor, tânăra a avut mai multe variante ale incidentului căruia susţinea că îi căzuse victimă. Iniţia a susţinut că în timp ce traversa strada a fost lovită de o maşină, dar în cele din urmă a recunoscut că a vrut să-şi însceneze o tentativă de suicid. Motivul era unul care justifica în opinia sa, un astfel de gest. În ultimele zile se certase cu soţul său şi a vrut să îl sensibilizeze. Tânăra este în afara oricărui pericol şi nu are nevoie de zile de spitalizare. Ea ar putea fi amendată de poliţişti pentru că a pus pe jar autorităţile, fără motiv întemeiat.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top