miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

POLIŢIŞTII ACUZAŢI CĂ AU AGRESAT SIMPATIZANŢII PMP, CERCETAŢI PENTRU ABUZ

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi au deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă în cazul poliţiştilor din Baia de Aramă, acuzaţi de Organizaţia PMP Mehedinţi că au agresat mai mulţi membri PMP, dosarul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia de Aramă.

sectia de politie baia de aramaPurtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, subcomisar Nicolae Lohon a declarat luni că în urma plângerii penale depuse de Organizaţia PMP Mehedinţi, după incidentele de duminică, atunci când mai mulţi simpatizanţi ar fi fost agresaţi de patru poliţişti, s-a întocmit un dosar penal pentru purtare abuzivă.

Ancheta a fost declinată Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia de Aramă.

Sursa citată anterior a mai declarat că totodată, preşedintele PMP Mehedinţi, Eugen Golea a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 30 de zile, întrucât nu s-a supus solicitării poliţistului care a oprit în trafic maşina pe care o conducea.

Eugen Golea se afla la volanul unui autoturism care a fost oprit de poliţişti la ieşirea din Baia de Aramă, întrucât nu purta centura de siguranţă, acesta refuzând să se legitimeze şi fiind ulterior dus la Sediul Poliţiei din Baia de Aramă.

Golea se întorcea dintr-o acţiune de campanie din Baia de Aramă, când conform celor declarate, poliţiştii au dezumflat cauciucurile autoturismului pe care îl conducea şi au dat cu spray lacrimogen prin gurile de aeririle ale maşinii.

Totodată, unul dintre poliţişti ar fi lovit cu cotul în gât unul dintre simpatizanţii PMP care a avut ulterior nevoie de îngrijiri medicale din cadrul unui echipaj al Staţiei de Ambulanţă Baia de Aramă.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top