miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

POLITISTII AU CONFISCAT ZECI DE LITRI DE ALCOOL DE LA DOI HUNEDORENI

Poliţiştii de frontieră mehedinţeni au confiscat în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe linia combaterii contrabandei, evaziunii fiscale şi a traficului cu produse accizabile, 76  litri de alcool etilic de provenienţă sârbească.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin au oprit duminică seara, la un filtru organizat, la intrarea în localitatea Halînga pe conducătorul unui  autovehicul Mercedes despre care deţineau date că transportă pasageri care  au ca  preocupări  traficul cu produse accizabile.

”La controlul autovehiculului, poliţiştii de frontieră au depistat în interiorul acestuia  asupra  lui C. Viorel şi B. Sarolta, pasageri  în autovehicul, cantitatea de 76 litri de alcool etilic pentru care   aceştia nu au putut prezenta acte de provenienţă. Persoanele în cauză au declarat că au cumpărat alcoolul  din municipiul Turnu Severin  cu cu scopul  de a-l comercializa ilegal în localităţi din  judeţul Hunedoara.”, se arată într-un comunicat de presă al STPF Mehedinți.

În cauză s-a întocmit  lucare penală pentru savârşirea infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fară a fi marcate sau marcate necorespunzător peste  limita  de 40 de litri de alcool etilic.

Întreaga cantitate de alcool în valoare de 3500 de lei a fost indisponibilizată în vederea  confiscării. Pedeapsa pentru săvârşirea unui asemenea gen de infracţiuni este închisoarea între 1 şi 4 ani.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top