duminică , 23 ianuarie 2022
NEWS ALERT

POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ AU OFERIT CADOURI FAMILIILOR NEVOIAŞE

Haine, alimente, dulciuri şi alte produse de strictă necesitate în valoare de peste 4000 lei, au fost  distribuite de poliţiştii de frontieră mehedinţeni unor persoane aflate în dificultate, bătrâni sau persoane nevoiaşe, cu prilejul Sărbătorilor de Crăciun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A devenit deja o tradiţie, de mai mulţi ani, ca în perioada  sărbători, poliţiştii de frontieră mehedinţeni, ce-şi desfăşoară activitatea în zona de frontieră a judeţului Mehedinţi, să fie alături de cei aflaţi în dificultate, instituţionalizaţi sau la o vârstă înaintată, nu numai cu gândul ci şi cu faptele.

 „În ajunul Sărbătorii Craciunului, reprezentanţi ai poliţiştilor de frontieră au fost prezenţi in mai multe locuri din zona de frontieră în care semenii noştri aflaţi în dificultate sau fără nici un sprijin, au primit mai multe cantităţi de alimente, dulciuri şi alte produse de strictă necesitate”

a declarat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

În acest an ajutorul oferit de poliţiştii de frontieră, prin contribuţia benevolă, în valoare de peste 4000 de lei, se va îndrepta spre  30 de familii aflate în dificultate sau cu venituri modeste, din localităţile  Vrata, Burila Mare, Ţigănaşi, Balta Verde, Şimian, Turnu Severin, Gura Văii, Orşova, Eşelniţa şi Şviniţa.

Un gest de suflet a fost făcut de poliţiştii de frontieră severineni care impresionaţi de scrisorile trimise  conducerii Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi de către trei familii aflate în dificultate materială din cartierul Schela Cladovei şi cartierul Gura Văii  şi care au în întreţinere  copii minori au hotârât să organizeze o colectă de strîngere de haine şi produse alimentare de strictă necesitate. Prin gestul lor, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au  reuşit să aducă celor trei familii puţină bunăstare şi bucurie cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Prin aceste acţiuni poliţiştii de frontieră mehedinţeni doresc sa aducă o scânteie de lumina în viaţa acestora, să contribuie la asigurarea unui minim necesar acelor care nu au parte numai de bucurii sau care sunt lipsiţi, în aceste zile, de dragostea şi căldura unei familii sau a celor dragi.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top