marți , 19 octombrie 2021
NEWS ALERT

POLIŢIŞTII DIN MEHEDINŢI, DOUĂ ZILE DE RAZII ŞI DESCINDERI

9 persoane suspecte dDSC08143e comiterea unor infracţiuni identificate de poliţiştii mehedinţeni în urma unor razii desfăşurate în județul Mehedini. Una dintre acestea a fost reţinută pentru 24 de ore ulterior pe numele acesteia fiind emis mandat de arestare pentru o perioadă de 29 de zile. Totodată au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 3 arme de foc

Timp de două zile poliţişti din Mehedinţi au acţionat pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale, a traficului ilicit cu produse accizabile. Peste 350 de oameni ai legii au efectuat cinci percheziţii domiciliare şi au constatat 22 infracţiuni. Poliţiştii depistat 9 persoane suspecte de comiterea unor infracțiuni, pe numele uneia dintre acestea fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

În urma raziilor efectuate au fost aplicate 594 de sancțiuni contravenționale în valoare de 125.030 lei, fiind ridicată în vederea confiscării cantitatea de 82.400 țigarete, mai mulţi litri alcool şi 1.230 lei numerar. Valoarea bunurilor confiscate este de 40.786 lei, oamenii legii reţinând în vederea suspendării şi 8 permise de conducere. De asemenea, poliţiştii au ridicat 3 arme de foc pentru continuarea cercetărilor.

Astfel, poliţiştii municipiului Orșova au identificat suspectul furtului comis în cursul lunii mai 2012, dintr-o locuinţă din localitate, ca fiind o femeie de 32 ani, din municipiul Orșova, județul Mehedinți. Femeia furase bijuterii din aur în valoare de 5.500 lei

Poliţiştii Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale l-au depistat şi introdus areste pe un tânăr de 29 ani, din Drobeta Turnu Severin, față de care a fost emis mandat de executare a pedepsei de 2 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

După gratii a ajuns şi un bărbat de 45 ani, din comuna Devesel, care poseda mandat de executare a pedepsei de un an închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top