duminică , 5 decembrie 2021
NEWS ALERT

POLIŢIŞTII EXTIND CĂUTĂRILE ÎN CAZUL MINORULUI DISPĂRUT ÎN DATA DE 29 IUNIE

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi au extins căutările în cazul băiatului în vârstă de 11 ani, dispărut în data de 29 iunie, acesta nefiind găsit până în prezent.

Astfel, dacă până acum băiatul a fost căutat în apropierea localităţii Viaşu, în păduri şi pe câmpuri, acum oamenii legii au ajuns în jurul localităţii Punghina, unde se presupune că ar fi putut ajunge în drum spre casă. Între cele două localităţi este o distanţă de 14 kilometri.

NEAGOE ALINAlin Neagoe, în vârstă de 11 ani, este din localitatea Recea (comuna Punghina), dar potrivit mamei acestuia, Gheorghiţa Pătrăşcuţă, a plecat de acasă din data de 19 iunie, împreună cu fratele său, în vârstă de 14 ani, în vizită, la verişorul său, care locuieşte în satul Viaşu, (comuna Pătulele), aflat la 14 kilometri de domiciliu. Oamenii din Viaşu le-au declarat că l-au văzut ultima dată pe copil în ziua de 29 iunie, întins pe drumul principal din localitate.

Mama a fost cea care a anunţat Poliţia cu privire la dispariţia fiului său în cursul zilei de 8 iulie, declarând că timp de nouă zile l-a căutat pe minor singură, la rude. Acesta susţine că înainte de dispariţia fiului său, între băiat, fratele său mai mare şi verişorul lor, de 15 ani, ar fi izbucnit o altercaţie, în urma căreia verişorul i-a bătut pe cei doi fraţi, cel mai reuşind să scape şi să ajungă acasă.

SEMNALMENTE

Înălţime 1,35 m, ten deschis,constituţie atletică, faţă ovală, păr blond cu fir drept tuns scurt, ochi căprui, urechi mici cu lob dezlipit;

La data dispariţiei era îmbrăcat în tricou de culoare roşie, pantalon lung din stofă culoare albastră, iar în picioare purta sandale.

 

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top