duminică , 5 decembrie 2021
NEWS ALERT

VIDEO POLIŢIŞTII, JANDARMI ŞI VOLUNTARI CONTINUĂ CĂUTĂRILE COPILULUI DE 11 ANI, DISPĂRUT PE RAZA LOCALITĂTII VIAŞU

Miercuri, aproximativ 50 de polițiști, jandarmi și voluntari au continuat activitățile de căutare a minorului Alin Ştefan Neagoe, în vârstă de 11 ani, din satul mehedinţean Recea, cu precădere în zonele împădurite dintre localitățile Viașu și Recea, unde a fost semnalată dispariția acestuia.

copil cautari

Minorul a fost dat în urmărire la nivel naţional și în consemn la frontieră, iar la data de 4 noiembrie a fost semnalat ca dispărut la nivel internațional.

Polițiștii fac apel la toate persoanele care dețin date și informații în acest sens, să apeleze numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

La data de 08 iulie a.c., agenţii Postului de Poliţie Punghina au fost sesizaţi cu privire la dispariţia de la domiciliu a minorului Neagoe Ștefan Alin, în vârstă de 11 ani, domiciliat în comuna Punghina, sat Recea, județul Mehedinți.

Minorul, la data de 19.06.2014, a plecat pe jos din satul Viașu, comuna Pătulele, județul Mehedinți către localitatea Recea, comuna Punghina, fără a mai ajunge până în prezent acasă.

Poliţiştii de la Biroul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale au demarat imediat cercetările pentru găsirea acestuia.

poza copil 32

La data dispariție minorul prezenta următoarele semnalmente:

Înălţime 1,35 m, ten deschis,constituție atletică, față ovală, păr blond cu fir drept tuns scurt, ochi căprui, urechi mici cu lob dezlipit;

La data dispariției era îmbrăcat în tricou de culoare roșie, pantalon lung din stofă culoare albastră, iar în picioare purta sandale.

Corina Macavei

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top