miercuri , 8 decembrie 2021
NEWS ALERT

POLIŢIŞTII MEHEDINŢENI VOR MONITORIZA TRAFICUL RUTIER ÎN CAZUL SUPORTERILOR UNGURI

Polițiștii mehedințeni sunt pregătiți să monitorizeze traficul rutier în cazul suporterilor care vor tranzita județul pentru a participa la partida de fotbal dintre naționala României și cea a Ungariei.

politia rutiera 1 Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți, prin structurile de poliție rutieră și ordine publică, a luat măsurile necesare pentru monitorizarea deplasării în bune condiții, pe raza județului, a autovehiculelor cu care se deplasează suporterii la partida de fotbal dintre reprezentativa naţională a României şi cea a Ungariei, programată a se desfăşura în București, pe Arena Naţională, în ziua de 6 septembrie.

“Cu ocazia acestui eveniment, care va atrage un număr mare de spectatori, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți are în vedere prevenirea apariției unor incidente care să afecteze traficul rutier și ordinea publică, prin prezența activă în principalele puncte de pe traseul de deplasare a suporterilor către și de la arena sportivă”, a precizat Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Astfel, se vor desfăşura activităţi de menţinere a ordinii publice în gările de tranzit, peste 15 polițiști fiind prezenți inclusiv pe principalele artere rutiere utilizate de suporterii care vor alege să se deplaseze cu autoturisme personale.

Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți face apel la cei care tranzitează județul să dea dovadă de spirit civic, asigurând totodată că aceste măsuri sunt destinate fluidizării și asigurării unui trafic rutier sigur, fără evenimente.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top