luni , 18 octombrie 2021
NEWS ALERT

POLIȚIȘTII RUTIERI DIN MEHEDINȚI, PE LOCUL AL II-LEA PE ȚARĂ LA INFRACȚIUNI CONSTATATE

Statistica realizată de IGPR pentru primele nouă luni ale anului plasează Inspectoratul Județean de Poliție Mehedinți pe locul al II-lea pe țară. Locul fruntaș a fost obținut prin prisma muncii desfășurate de polițiștilor de la structurile rutiere care au constatat 453 de infracțiuni pe drumurile publice în primele nouă luni ale anului. Clasamentul este de natură să recunoască activitatea polițiștilor, știut fiind și de șoferii din țară că în Mehedinți oamenii legii monitorizează traficul în permanență. Pe de altă parte însă, îngrijorător este faptul că pe drumurile din Mehedinți, conducătorii auto comit un număr mare de infracțiuni.

DSCF1365

“În primele nouă luni ale anului 2013, la nivelul judeţului Mehedinţi, polițiștii rutieri au acţionat pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și conștientizarea tuturor conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.Oamenii legii au constatat 453 infracțiuni la regimul circulaţiei rutiere și au cercetat peste 495 persoane, suspecte de comiterea unor astfel de fapte.”, se arată în comunicatul remis miercuri de IPJ Mehedinți.

Din cele 453 de infracțiuni constatate de polițiști pe drumurile din Mehedinți, cele mai multe au înregistrat oamenii legii din cadrul Biroului Rutier al municipiului Drobeta Turnu Severin. Astfel, aceștia au constatat un număr de 255 de infracțiuni pe străzile din oraș și în localitățile din apropierea municipiului arondate Biroului.

Pe lângă numărul mare al infracțiunilor constatate și ale căror soluții vor fi date de instanțele de judecată competente, polițiștii rutieri au reţinut în vederea suspendării şi anulării un număr 1773 permise de conducere şi au retras peste 1091 certificate de înmatriculare.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top