miercuri , 21 octombrie 2020
NEWS ALERT

POLIŢIŞTII SFĂTUIESC CREDINCIOŞII CARE PARTICIPĂ LA SLUJBA DE BOBOTEAZĂ SĂ FIE ATENŢI LA HOŢII DE BUZUNARE

Poliţiştii vor asigura ordinea şi liniştea publică în vederea evitării oricăror evenimente nedorite la manifestările religioase care vor avea loc marţi în Portul din Drobeta Turnu Severin, având în vedere că participă un număr mare de persoane. De asemenea, măsurile dispuse în această perioadă au în vedere şi fluidizarea traficului rutier în zona lăcăşurilor de cult.

multime

Aproximativ 200 de poliţişti de la IPJ Mehedinţi vor asigura măsurile de ordine publică la manifestările religioase organizate cu ocazia Botezului Domnului Isus Hristos, prăznuirea pe data de 7 ianuarie a Sfântului Ioan Botezătorul și sărbătorirea Crăciunului, respectiv Anului Nou, de către credincioși de rit vechi.

Dintre aceștia, 130 sunt de la structurile de ordine publică, 25 de la rutieră, 35 de la arme, transporturi feroviare și judiciar, sprijiniți de luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale.

Polițiștii mehedințeni sfătuiesc cetăţenii care intenţionează să participe la aceste manifestări religioase să adopte un comportament civilizat, să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale şi să evite conflictele de orice natură.

Sărbătoarea creştină a Botezului Domnului este un bun prilej de pelerinaj la biserică a fiecărui credincios. Pentru alţii însă, mulţimea de credincioşi adunaţi pentru reculegere nu reprezintă altceva decât o sursă de îmbogăţire rapidă, fără riscuri prea mari.

C.M.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top