duminică , 27 mai 2018
NEWS ALERT

POLIȚISTUL DIN BAIA DE ARAMĂ ESTE CĂUTAT DE MAI BINE DE DOUĂ ZILE DE POMPIERI ȘI SALVAMONTIȘTI

Pompierii și salvamontiștii din județul Gorj îl caută cu disperare de mai bine de două zile pe șeful Poliției Locale din Baia de Aramă care s-a răsturnat în cursul zilei de duminică, cu barca într-un lac a  cărui adâncime este de 80 de metri. La căutări participă și doi scafandri care intervin cu un sonar, dar şi cu barca, în speranţa că îi vor găsi trupul în adâncuri.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAUn cunoscut al lui Pantelie Istodorescu în vârstă de 45 de ani, spune că acesta participase la o petrecere de ziua unui prieten în zona Barajului din Valea lui Iovan. Duminică dimineaţă, alături de un prieten, a plecat cu o barcă pe lac. Ambarcaţiunea s-a răsturnat, cei doi au reuşit să iasă din apă însă apoi au căzut în apă din nou. Prietenul ar fi încercat să-l salveze, dar nu reuşit. De altfel, omul se pare că a povestit apropiaților că în larg, polițistul local i-a spus să se salveze singur întrucât el nu va mai putea ieși la mal.

Trupul bărbatului a fost căutat în cursul zilei de luni de scafandrii salvatori de la Salvamont Gorj, dar şi de pompieri. A fost folosit şi un sonar, cu care să se vadă în adâncuri, dar operaţiunile sunt foarte dificile din cauza adâncimii lacului. Reprezentanţii Salvamont Gorj spun că vor continua căutările şi în perioada următoare.

Bărbatul are o fetiță în vârstă de doar 12 ani.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top