sâmbătă , 6 iunie 2020
NEWS ALERT

POLITISTUL LOCAL BATUT, INMORMANTAT CA UN EROU

Aproximativ 400 de oameni l-au condus astăzi pe ultimul drum pe polițistul local bătut în urmă cu aproape două săptămâni, în timp ce a intervenit pentru apalanarea unui conflict la Drobeta Turnu Severin. Colegi din alte județe, rude și simpli cunoscuți au mers să își ia rămas bun de la bărbatul în vârstă de 57 de ani. Cu toții spun că e nedrept ce s-a întâmplat mai ales că era unul dintre polițiștii cu experiență. Constantin Barbu a murit joi noaptea la Spitalul din Craiova, în urma unui stop cardiorespirator după ce fusese operat.

1

Zeci de polițiști locali din Drobeta Turnu Severin, Motru, Craiova și Calafat au mers duminică la căpătâiul colegului lor bătut cu bestialitate de un individ căruia putea să-i fie tată. Colegi sau simpli cetățeni sunt revoltați de sfârșitul polițistului și cer ca statutul polițistului să fie schimbat.

2

4

Polițistul a murit în noaptea de joi spre vineri, la Spitalul din Craiova, la zece zile după ce a fost bătut de un individ în timp ce intervenea să aplaneze un conflict. Scandalul s-a produs într-un bar din Drobeta Turnu Severin, iar când polițistul a ajuns și a încercat să îi legitimeze pe cei implicați, un individ de 26 de ani l-a lovit de mai multe ori cu pumnul în față, polițistul a căzut și s-a lovit cu capul de bordură. A fost transferat la spitalul din Craiova, medicii l-au operat și desi dădea semne că răspunde tratamentului, a făcut infarct și a murit.

3

Agresorul a fugit inițial și a fost apoi prins câteva ore mai târziu de polițiști. Acum este în arest preventiv și va fi cercetat pentru omor.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top