sâmbătă , 6 iunie 2020
NEWS ALERT

POLIŢISTUL LOCAL BĂTUT VA FI ÎNMORMÂNTAT DUMINICĂ

Dramă în familia poliţistului local din Drobeta Turnu Severin, bătut în urmă cu zece zile, în timp ce intervenea pentru aplanarea unui conflict pe străzile municipiului. Omul a fost operat de medicii din Craiova, dar noaptea trecută a făcut de trei ori infarct, iar din ultimul nu a mai putut fi resuscitat şi a murit. Colegii de la Poliţia Locală din Drobeta Turnu Severin sunt în doliu, la fel şi familia şi vecinii. Cu toţii vorbesc despre Constantin Barbu ca despre un om bun care nu merita să aibă un astfel de sfârşit. Trupul lui Constantin Barbu va fi adus la Drobeta Turnu Severin pentru a fi înmormântat, după ce se va face necropsia.

constantin barbu 1

Poliţistul local a fost operat în cursul zilei de miercuri de medicii Spitalului din Craiova acolo unde a fost transferat în urmă cu zece zile, după ce a fost bătut în timp ce aplana un conflict. Primele semne după operaţia au arătat că îşi revine, întruct a răspuns tratamentului. Din păcate, inima lui Constatin Barbu a cedat, a făcut de trei ori stop cardiorespirator şi nu a mai putut fi resuscitat.

La casa din Drobeta Turnu Severin, unde va fi adus trupul poliţistului după efectuarea necropsiei, familia este indurerata. Vecinii spun că era un om extraodinar şi cer ca agresorul să nu mai iasă din închisoare.

Politistul a fost lovit de mai multe ori cu pumnul in zona capului, in noaptea de luni spre marti, in timp ce incerca să îi legitimeze pe mai mulţi indivizi implicaţi într-un scandal în faţa unul bar din Drobeta Turnu Severin. Colegii poliţistului spun că omul nu a avut timp să folosească armamentul din dotare, întrucât ploaia de pumni a venit pe neaşteptate. Agresorul a fugit iniţial, a fost prins de poliţişti, iar în prezent se află în arest preventiv. Nu recunoaşte ce a făcut şi declară că nu îşi aminteşte întrucât era băut. Imediat după rezultatul necropsiei, anchetatorii vor schimba încadrarea faptei din tentativă de omor în omor. Constantin Barbu va fi înmormântat duminică, la ora 12.30, la Drobeta Turnu Severin, cu onoruri militare. Cortegiul funerar va pleca din Schela Nouă, de la casa poliţistului.

Oana Buzatu

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top