marți , 19 octombrie 2021
NEWS ALERT

POLITISTUL UCIGAS A MAI LOVIT UN OM, TOT BĂUT, ÎN 2011

politaiul 1Poliţistul care a ucis un copil şi a băgat alţii trei în spital nu este la prima abatere. Ajutorul de şef de post a lovit în 2011 un bătrân, care a stat aproape o săptămână în comă. Omul a scăpat de moarte şi l-a iertat pe poliţistul care spune că a venit la el şi i-a spus că nu va mai urca niciodată băut la volan.

A dat peste patru copii, unul l-a omorât pe loc, ceilalţi patru sunt la spital, îi aducem vestea cumplită soţiei lui Ion Băli, bătrânul din satul Cioroboreni pe care poliţistul ucigaş l-a lovit cu maşina în 2011. „Doamne, Dumnezeule!” exclamă femeia. „Păi zicea că nu mai bea, domnule, că atunci a fost o întâmplare că a băut şi el, că nu mai ştiu ce a zis că a băut. A zis că nu mai bea, aşa ne-a spus atunci” spune consternată femeia.

Ceea ce promitea poliţistul Petre Nedelcu în 2011 s-a dovedit a fi doar o strategie, să scape pe moment de rigorile legii. Ceea ce s-a şi întâmplat. Ion Băli, bătrânul din Cioroboreni fusese atunci să-şi cumpere medicamente de la o farmacie. Poliţistul a băut într-un bar, apoi a urcat la volan şi a plecat să-şi cumpere ţigări. În dreptul unei staţii PECO a dat peste bătrânul  care mergea pe bicicletă. Omul spune că a stat o săptămână în comă, că a trăit clipe dramatice şi că a rămas cu sechele în urma accidentului. “Nu am ştiut de mine mai mult timp, unde sunt, cum sunt. A avut soţia grijă de mine, am fost în spital în Craiova în comă. L-am iertat pentru nu au vrut să fac rău. Mi-a spus că are şi el copil mic şi ştiţi dmneavoastră, e uşor să faci rău, eu nu am vrut să fac rău” îşi motivează Ion Băli gestul de a-l ierta pe poliţistul care acum a ucis. Bătrânul şi-a retras atunci plângerea şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi a dat neînceperea urmăririi penale în acest caz, aşa că Petre Nedelcu a scăpat basma curată. Colegii săi de la IPJ Mehedinţi l-au băgat în comisia de disciplină şi l-au sancţionat şi ei doar cu oprirea de la avansarea în grad pe timp de un an.

După nici doi ani, poliţistul ucide

La nici doi ani însă, joi seară, poliţistul a recidivat. În joia fatidică pentru mai multe familii de rromi din satul Gruia, poliţistul, acum uns adjunct de şef de post la Gruia, bea din nou până nu mai ştie de el. O demonstrează alcoolemia de 1,6 în sânge înregistrată cu aparatul etilotest. Apoi uită că mai nenorocise un om în 2011 şi urcă la volan. După câteva sute de metri pierde controlul volanului, intră pe contrasens , trece razant cu un stâlp electric, apoi intră într-un grup de şase copii care erau pe marginea drumului. Pe unul îl băgă în pământ, un altul este trimis în comă de gradul 2/3 la Craiova, iar alţi doi sunt internaţi la terapie intensivă la Spitalul Judeţean din Tr. Severin. Sătenii din Gruia spun că nu este pentru prima dată când îl văd urcând băut la volan pe poliţist, numai că de acestă dată s-ar putea să fie pentru ultima oară. Petre Nedelcu a rămas fără permisul de conducere care i-a fost anulat, iar vineri seară a fost arestat pentru 29 de zile şi se pare că va rămâne mult timp după gratii pentru că fapta sa este una deosebit de gravă.

loading...


Un Comentariu

  1. POLITIST ...MERITUOS

    Cine i-a facut controlul psihiatric si care a fost rezultatul , DUPA prima …….nazbatie ?!
    De a doua nazbatie ( omor) , IN PRIMUL RAND sunt vinovati sefii I.P.J Mehedinti
    care , in semn de recunostiinta , l-au ……uns adjunct de sef de post .
    Precis a facut campanie ….politica in comuna !

Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top