miercuri , 20 octombrie 2021
NEWS ALERT

POLIŢISTUL UCIGAŞ DE LA GRUIA A FOST ARESTAT PENTRU 29 DE ZILE

Ajutorul de şef de post de la Gruia, care a accidentat mortal joi seara un copil şi a lovit alţi trei copiii, a fost arestat preventiv vineri seară pentru 29 de zile.

politaiul

Magistraţii Tribunalului Judeţean Mehedinţi şi-au însuşit propunerea procurorilor de arestare preventivă pentru 29 de zile a agentului de poliţie Petre Nedelcu. Poliţistul este acuzat de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Totodată, IPJ Mehedinţi a declanşat cercetarea disciplinară concomitent cu cercetarea penală. În urma probelor biologice s-a stabilit că acesta avea o alcoolemie de 1,60 mg alcool în sânge în momentul comiterii faptei.

Petre Nedelcu a mai fost cercetat disciplinar şi în anul 2011, când în timp ce conducea o maşină de serviciu pe DN 56 A  a acroşat un biciclist. În urma cercetării la faţa locului s-a stabilit că avea la vremea respectivă  o alcoolemie de 0,23 mg pe litru alcool pur în aerul expirat.

politaiul 1

Faptul că poliţistul nu este la prima abatere de acest gen, că alcoolemia este deosebit de mare, dar mai ales faptul că un angajat al statului care este plătit să vegheze la  ordinea publică a săvârşit o asemenea faptă se pare că au cântărit mult în faţa magistraţilor.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top