luni , 1 martie 2021
NEWS ALERT

PONTA, DRAGNEA, BĂNICIOIU ȘI NICOLESCU ATERIZEAZĂ CU ELICOPTERUL LA 14.45, LA DROBETA TURNU SEVERIN. CE FACE DUICU?

Ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu este așteptat vineri, la Drobeta Turnu Severin, alături de premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea și ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu.

CONGRESUL EXTRAORDINAR AL PSD - 2010 - ROMEXPOcomunicat de presaSurse apropiate delegației au declarat pentru mhalert.ro că delegația urmează să ajungă cu un elicopter la Drobeta Turnu Severin, care va ateriza pe heiportul de la Poliția de Frontieră Mehedinți, în jurul orei 14.45.

Victor Ponta și Răzvan Nicolescu ar urma să aibă în jurul orei 15 o întâlnire cu reprezentanții Regiei Autonome pentru Activități Nucleare. Liviu Dragnea merge la Consiliul Județean, în timp ce Nicolae Bănicioiu merge la Spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin.

Vizita oficialilor în Mehedinți vine în contextul în care RAAN se confruntă cu dificultăți financiare, sindicatele reclamând faptul că Guvernul nu a achitat contravaloarea producției de apă grea de pe platforma Romag Prod, în valoare de 370 milioane lei. Compania se află în insolvență din septembrie 2013.

Pe de altă parte, Spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin a intrat într-un scandal de corupție, într-un dosar în care președintele Consiliului Județean Mehedinți, Adrian Duicu a fost arestat preventiv. Totodată, în același dosar, actualul manager al Spitalului Județean din Drobeta Turnu Severin, Doina Borugă, este urmărită penal pentru permiterea accesului la informații care nu aveau caracter public și care vizau licitația pentru dotarea cu aparatură a Blocului Materno Infantil.

Nu în ultimul rând, marele absent al întâlnirii de vineri, din Mehedinți, în prima zi a campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare este Adrian Duicu, președintele Consiliului Județean Mehedinți, aflat în arest preventiv pentru șapte fapte de corupție.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top