marți , 25 ianuarie 2022
NEWS ALERT

VIDEO PONTA, HUIDUIT ÎN MEHEDINȚI


Victor Ponta a fost huiduit în fața sediului RAAN de către  Ion Olteanu, dar și la Consiliul Județean Mehedinți, unde protestatarului i s-au alăturat alți cetățeni care au cerut demisia premierului.

olteanu 1

Ion Olteanu care a vrut să îi înmâneze premierului Victor Ponta o pereche de cizme din cauziuc și o bărcuță pentru copii, din plastic.

„I-am adus lui „Fă, Ponta” un cadou. Stiu că Mehedințiul este sub cod portocaliu și am înteles că a venit cu elicoterul. Zilele trecute și-a cumpărat pentru Guvern vreo șapte bărci din astea cu moto și dacă tot a venit în Mehedinți, m-am gandit ca poate vrea sa meargă înzonele inundate aici și nu are echipamentul necesar și i-am adus o bărcută din asta rechin, că aștia sunt rechini, baronii și o pereche de cizme.”, a declarat Ion Olteanu, cel care nu a reușit să îi înmâneze premierului cadoul simbolic, deși l-a așteptat și la Consiliul Județean Mehedinți, unde s-au făcut declarațiile de presă.

Pe esplanada din fața Palatului Administrativ dn Drobeta Turnu Severin, lui Ion Olteanu i s-au alăturat câteva persoane care l-au huiduit pe premier și i-au cerut demisia.

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top