luni , 19 martie 2018
NEWS ALERT

Portul Drobeta Turnu Severin rămâne în administrarea Minsterului Transporturilor. Află cine a aruncat bomba!

După ce primarul Constanței a triumfat și a obținut promisiuni ferme că administrația locală va administra portul de la Marea Neagră, multă lume s-a gândit că și la Mehedinți, lucrurile vor sta la fel. Nu se va schimba însă nimic: portul Drobeta Turnu Severin va rămâne în administrarea Ministerului Transporturilor!

port

Cel care a dat vestea este nimeni altul decât ministrul Relu Fenechiu, care a făcut mărturisirea în cadrul unui grup de colegi de partid, spun sursele noastre. ”Atât Giurgiu și Severinul rămân porturi în grădina minsiterului. Aici există o activitate comercială relativ intensă. Restul porturilor vor trece în administrațiilor locale”, ar fi spus ministrul liberal.

Deocamdată, nici un politician local nu a făcut declarații pe acest subiect, niciodată până acum nefiind discutată, în termeni clari,  soarta celui mai mare port din județul Mehedinți.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top