miercuri , 27 octombrie 2021
NEWS ALERT

PPDD MEHEDINŢI VREA SĂ OBŢINĂ 20 LA SUTĂ LA EUROPARLAMENTARE

Conducerea PPDD s-a întâlnit, vineri, la Drobeta-Turnu-Severin, cu reprezentanţii PPDD din structurile locale ale organizaţiei mehedinţene în cadrul unui turneu de evaluare a organizaţiilor.

PPDD

În lipsa vehiculului de comunicare, OTV, s-a considerat că este oportună transmiterea mesajului lui Dan Diaconescu, de unitate şi forţă, prin întâlniri în teritoriu.

„Suntem într-o nouă etapă a programului nostru, un program propus de către secretariatul general , aprobat de către Biroul Naţional de Coordonare şi anume acela de reevaluare a organizaţiilor judeţene. O să avem o întâlnire cu toţii consilierii locali şi judeţeni, după care cu siguranţă vom reuşi să tragem şi nişte concluzii”, a spus Simona Man, preşedintele PPDD.

Totodată, are loc şi o evaluare a activităţii aleşilor locali. „Din nefericire pot să spun că judeţul Mehedinţi nu se poate mândri cu o consistenţă în ceea ce priveşte activitatea aleşilor locali întrucât nici din punct de vedere numeric nu putem să vorbim de un rezultat foarte bun  atât la alegrile locale, cât şi la parlamentare. Drobeta Turnu Severin este singurul municipiu, în afara judeţelor Harghita şi Covasna, unde PP-DD nu are niciun consilier local, şi, de asemenea, este unul din judeţele cu un număr redus de consilieri judeţeni. În ciuda faptului că numărul era deja redus în ceea ce priveşte consilierii judeţeni au existat şi unele sincope atât în ceea ce priveşte relaţionarea în interiorul partidului, cât şi la nivelul Consiliului Judeţean. Consider că în acest moment toate aceste aspecte au fost remediate, prezenţa domnului Mihart în fruntea echipei de conducere la nivel judeţean este o dovadă că lucrurile au intrat în normalitate”, a declarat Liviu Neagu, secretarul general al PPDD.

Conducerea partidului a fixat ca ţintă obţinerea a 20 la sută din voturi la alegerile europarlamentare. Acelaşi procent şi l-a propus şi actualul preşedinte al organizaţiei judeţene PPDD Mehedinţi.

„Eu personal voi face ca partidul să crească cât mai mult, voi aduce un număr mai mare de membrii noi, voi face ca la alegerile europarlamentare care vor veni să depăşesc pragul de 15 la sută. Alături de o echipă nouă, vreau să ajung la 20 la sută”, a spus Ion Mihart, preşedintele PPDD Mehedinţi.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top