marți , 19 octombrie 2021
NEWS ALERT

PREMIERĂ INTERNAŢIONALĂ . CONCERT EXTRAORDINAR AL FILARMONICII BANATULUI LA PORŢILE DE FIER I

Orchestra Filarmonicii Banatul din Timisoara susţine un concert, în premieră, pe Podul Prieteniei care leagă România de Serbia, la Porţile de Fier 1.

hidrocentrala de la porţile de fier IDupă ce a făcut spectacole în alte spaţii neconvenţionale, pe pista aeroportului Timişoara, în pădure, pe şantier, la mănăstire sau pe Bega, acum artiştii Filarmonicii vor duce muzica pe Dunăre.

In 7 septembrie, sâmbătă seară de la ora 19.30, o orchestră de 35 de muzicieni ai Filarmonicii Banatul va fi poziţionată pe podul care face legătura între România şi Serbia.

Programul va dura 45 de minute şi va conţine în principal piese tradiţionale româneşti şi sârbeşti şi va marca noul an rotarian. Prin acest eveniment, Clubul Rotary Cetate Timişoara – organizatoarea concertului, doreşte să evidenţiaze relaţiile de prietenie dintre rotarienii români şi sârbi şi deschide oficial anul rotarian 2013 – 2014. „Vrem să arătăm tuturor că suntem o forţă pozitivă în cadrul comunităţii, că punem în practică idei valoroase şi că ne gândim întotdeauna la cum să îmbunătăţim relaţiile cu cei din jur prin proiecte comune”, a spus Ilie Truţ, noul preşedinte Roraty Cetate.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top