sâmbătă , 6 iunie 2020
NEWS ALERT

PREŞEDINTELE PSD MEHEDINŢI ÎL SUSŢINE PE LIVIU DRAGNEA

aladin georgescuAladin Georgescu, preşedintele PSD Mehedinţi, este solidar cu Liviu Dragnea şi spune că acesta trebuie să rămână în continuare în cele două funcţii deţinute, respectiv la conducerea Ministerului Dezvoltării Regionale sş Administrației Publice şi preşedinte executiv al Partidului Social Democrat.

Liderul social democrat din Mehedinţi, Aladin Georgescu, şi preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi consideră că Liviu Dragnea “este o persoană demnă, cu o înaltă moralitate”.

„Îl susțin pe Liviu Dragnea în Guvern și la conducerea partidului și îmi exprim totodată solidaritatea față de acesta. Liviu Dragnea trebuie să rămână în continuare în cele două funcții pentru că este o persoană demnă, cu o înaltă moralitate care s-a implicat și a ajutat în nenumărate rânduri județul Mehedinți, foarte multe primării beneficiind de susținerea lui. Liviu Dragnea a confirmat că are o valoare incontestabilă atât pe plan politic, cât și administrativ”, a declarat Aladin Georgescu, președintele PSD Mehedinți.

Liviu Dragnea a primit un an cu suspendare, în dosarul legat de fraudarea referendumului din 2012. După anunţarea verdictului ICCJ, Dragnea şi-a dat demisia din funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale şi a anunţat că, luni, îşi va depune demisia şi din funcţia de conducere deţinută în PSD.

 

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top