sâmbătă , 27 noiembrie 2021
NEWS ALERT

PREŞEDINTELE C.S. SEVERIN, GHEORGHE FRĂŢICĂ: “ECHIPA ESTE A SEVERINULUI ŞI AICI VA RĂMÂNE”

FraticaSalvaţi e chipa şi o veţi duce la Craiova? Aceasta a fost întrebarea adresată de un jurnalist, la finalul disputei cu Iaşi, preşedintelui severinean, Gheorghe Frăţică.

Răspunsul a venit prompt: Nu, echipa aceasta este a municipalităţii Turnu-Severin. Este o echipă destul de frumoasă, a avut o victoie deosebită în acestă seară, sperăm să o salvăm şi este echipa oraşului. Cine mai face comentarii că aceată echipă se va duce la Craiova se înşeală amarnic. Îi spune C.S. Tr. Severin. Este treaba celor de la Craiova ce fac, este treaba primăriei de acolo”.

Întrebat dacă mai sunt şanse ca echipa să se salveze, Frăţică a spus că este încrezător în şansele formaţiei pe care o conduce. „Sunt şanse, am spus întotdeauna, credem toţi  cei care suntem pe lângă echipă că sunt şanse, atât cât sunt matematice, sunt de salvare. Orice meci se joacă pe teren, aţi văzut şi astăzi, un meci foarte, foarte greu, cu o contracandidată cum este Iaşiul, dar sperăm să ne salvăm pentru că oraşul merită un loc în Liga I.

Din păcate, se pare că retrogradarea Severinului nu se va juca doar pe teren. C.S. Severin riscă să nu primească licenţa din cauza unor datorii mai vechi şi cum echipa se află într-o situaţie financiară foarte grea, este greu de crezut că aceste creanţe vor fi plătite.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top