marți , 19 octombrie 2021
NEWS ALERT

PREŞEDINTELE ORGANIZAŢIEI DE TINERET A PDL MEHEDINŢI A DEMISIONAT DIN PARTID

Preşedintele Organizaţiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal Mehedinţi şi totodată preşedintele Organizaţiei PDL din comuna Balta, George Ganţu, a anunţat că demisionează din partid şi că odată cu el, vor pleca încă 60 de colegi. Motivul este faptul că liderii formaţiunii politice nu i-au acceptat candidatura pentru funcţiile de vicepreşedinte şi secretar executive al Organizaţiei Judeţene.

GANTU

George Ganţu a povestit în cadrul unei conferinţe de presă că Marius Bălu nu a dorit să îi accepte candidatura la funcţiile de vicepreşedinte şi secretar executiv la alegerile pentru biroul permanent judeţean. Din acest motiv a hotărât să demisioneze din formaţiunea politică şi să ia cu el şi organizaţia de la Balta, formată din 60 de membri.

“În concluzie, am hotărât să mă retrag din acest partid cu părere de rău, la care am muncit 10 ani de zile, în care zic că am adus foloase acestui partid, pentru că m-am săturat de mânăriile lui Bălu. Lăsând la o parte orice chestie, domnul Mihai Stănişoară este un bun conducător… nu se compară cu Marius Bălu”, a declarat George Ganţu în cadrul unei conferinţe de presă organizată vineri la Drobeta Turnu Severin.

În replică, preşedintele PDL Mehedinţi, Marius Bălu, a declarat că Ganţu nu a specificat domeniul în care vrea să candideze, aşa că membrii Consiliului Director Judeţean al PDL i-au respins candidatura.

„Eu i-am acordat o mare încredere, iar biroul permanent l-a însărcinat cu funcţia de preşedinte al Organizaţiei de Tineret. Rezultatul a fost că după câteva luni, toţi tinerii au spus că vor să plece din cauza lui. Legat de alegerile din Biroul Permanent Judeţean, candidatura nu i-a fost acceptată prin vot în unanimitate de către Consiliul Director Judeţean din cauza faptului  că nu s-a specificat domeniul pe care vrea să candideze. L-am sunat de mai multe ori şi avea telefonul închis, fiind plecat în Germania.”a declarat Marius Bălu.

George Ganţu a mai declarat că nu s-a înscris în nici o altă formaţiune politică. “Nu sunt înscris, am auzit tot felul de speculaţii din partea lor, a foştilor colegi, că m-aş fi dus. ba nu ştiu unde, că m-aş fi dus în altă parte, la Forţa Civică.  Sunt onorat, într-adevăr, am avut  oferte în tot acest timp, de la majoritatea partidelor parlamentare, dar nu a fost nimic concret, nu am luat nicio decizie.”, a conchis  George Ganţu. La alegerile locale, din iunie 2012, George Ganţu a candidat pentru funcţia de primar în comuna Balta din partea PDL, dar a obţinut doar câteva voturi.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top