miercuri , 20 octombrie 2021
NEWS ALERT

PREȘEDINTELE PNL MEHEDINȚI: „Rămânem la guvernare, dar nu în orice condiții!”

Președintele Organizației Partidului Național Liberal Mehedinți, Virgil Popescu susține că PNL trebuie să rămână la Guvernare, dar pentru acest lucru PSD trebuie să înceteze atacurile, în context solicitând rezolvarea problemelor din USL Mehedinți, unde „PSD duce o politică agresivă vis-a-vis de PNL”, în sensul că menține pe funcții de conducere foști liberali.

Vrgil Popescu

“PNL Mehedinți are niște probleme legate de funcționarea USL-ului în Mehedinți. Noi am pierdut postul de viceprimar al municipiului care prin protocolul național apaține Organizației PNL Mehedinți. Este ținut în continuare pe funcție  domnul președinte al PNȚCD Mehedinți în Consiliul Județean. Vicepreședinta Consiliului Județean a fost exclusă din PNL și este în continuare menținută pe funcție și noi credem că USL Mehedinți nu funcționează, de aceea am și cerut conducerii centrale a Partidului mediere, iar această mediere poate fi făcută numai dacă USL rămâne împreună. Suntem pentru rămânerea la Guvernare dar nu în orice condiții, pentru respectarea protocolului cu sfințenie, astfel încât dacă noi suntem corecți în această alianță solicităm ca și partenerii noștri de alianță să fie corecți. PSD, la nivelul județului Mehedinți are o politică agresivă vis-a-vis de PNL. Asta este evident, se vede cu ochiul liber în tot județul. Nu știu dacă la nivel național este același lucru, deși am mai vorbit cu alți colegi și toți spun același lucru.”, a declarat marți, președintele PNL Mehedinți, Virgil Popescu.

La nivelul județului Mehedinți, liberalii au cerut public partenerilor de la PSD să respecte protocolul USL în Mehedinţi și înțelegerile referitoare la împărțirea funcțiilor administrative.

În acest sens PNL Mehedinți solicită revocarea lui Romulus Vîlcu din funcţia de viceprimar al municipiului Drobeta Turnu Severin, pe cea a Adrianei Bădănoiu din cea de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, dar și revocarea lui Liviu Mazilu, din funcția de consilier județean, aceștis fiind excluși din PNL în data de 27 mai 2013. Cu toții sunt menținuți pe funcții cu susținerea PSD.

PNL Mehedinti nu susține schimbarea lui Crin Antonescu de la conducerea PNL

În condițiile în care problemele din teritoriu nu se vor rezolva, PNL ar urma să iasă de la guvernare, în opinia liderului liberal mehedințean.

„Cred că dacă dorim un USL funcțional și un USL care să își ducă mandatul până în 2016 trebuie ca aceste atacuri să înceteze. În momentul în care nu se va rezolva până la urmă acest lucru și fiecare parte nu va da dovadă de respect reciproc, e clar că nu putem funcționa totuși.”, a mai declarat președintele PNL Mehedinți, Virgil Popescu.

Virgil Popescu a mai adăugat că nu susține schimbarea din funcție a președintelui PNL, Crin Antonescu și că acesta ar trebui să fie candidatul PNL și USL la alegerile prezidențiale din 2014.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top