miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

PRIETENII ÎȘI IAU ADIO DE LA TÂNĂRUL INECAT LA GARLA MARE

Pagina de Facebook a tânărului care a decedat sâmbătă după-amiază, în apele fluviului Dunărea, unde a mers la scăldat, fiind purtat de curenți și scos mai târziu de pompieri și scafandri de sub apă, este invadată de mesaje de adio.

LIVIUZeci de prieteni de liceu, de cartier sau simpli cunoscuți au scris mesaje de adio pe pagina lui Liviu Divanu, care la vârsta de 17 ani s-a înecat în fluviul Dunărea, unde a mers la scăldat.

Cunoscuții îl descriu ca pe un prieten de nădejde, care îi ajuta pe prietenii apropiați și care își imaginează acum cum va fi viața fără el.

”Iti multumesc ca m-ai sustinut si ai fost mereu aici, pentru mine! Man, tu nu ai plecat! Dumnezeu sa aiba grija de tine, sa te ierte. Dar nu uita! Nu ai fost, ci esti cel mai tare frate! Te iubesc frate! Si nu voi fii trist, ci voi zambii caci asa iti placea tie de fiecare data, cand zambeam.”, scrie Claudiu pe pagina lui Liviu.

Un alt prieten găsește cu greu cuvinte să descrie caracterul lui Liviu.

”Cum se zice: „Şi ingerii au demonii lor”!!…poate că D-zeu a avut nevoie de ingeri in impărăţia sa…tu fiind unul dintre ei, ales dintr-o lume atat de rea…un cuvant care te-ar putea caracteriza ar fi „Bunătate”…un prieten: prea pun, prea fericit, prea minunat, prea unic…imi aduc aminte cu drag de clipele frumoase petrecute in preajma ta cu mare bucurie…ai fost un prieten deosebit…ai plecat prea devreme dintre noi, dar cu toate astea nu te voi uita niciodată şi te voi păstra in sufletul meu la fel ca pe comori…Dumneze să te odihnească-n pace!…Te iubesc enorm!…Mii şi mii de condoleanţe familiei, chiar dacă vor depăşi cu greu acest şoc!…Te iubesc, enorm! ( Liviu-FOREVER )….fratele meu.”, scrie Daniel.

Un alt prieten arată că Liviu l-a chemat la Dunăre să îl învețe să înoate dar nu a mai apucat, întrucât Dunărea l-a răpit.

”Ieri, am fost cu tine la Dunăre, unde ne-am distrat, ne-am simţit foarte bine…şi mi-ai zis: „Maine, să vi la Dunăre!..Vreau să te invăţ să innoţi!”…un lucru care de altfel nu s-a mai intamplat…10 minute!…10 minute care de altfel ţi-au fost fatale…dar asta e, soarta decide totul !…şi acum imi pun intrebări: „De ce?, De ce, tu ?, De ce, acum ?, De ce, in acest mod ?”…intrebări retorice..intrebări care de altfel nu-şi mai au rostul…aveai vise şi ganduri măreţe…planuri care ţi-au fost spulberate in doar 10 minute groaznice din viaţa ta…şi acum imi aduc aminte gandurile bune care le adresai mie, mereu…sfaturi ca de la arbitru-jucător…şi nu numai…multe şi multe care vor rămane in capul meu mereu…nu o să imi aduc aminte de tine cum te-am văzut astăzi pe plajă, ci o să imi reamintesc de tine, aşa cum erai tu…mereu cu zambetul pe buze, plin de energie, cu chipul luminos, optimist, totdeauna văzand partea pozitivă a lucrurilor…Poate că aşa e mai bine! Te iubesc, frate..şi condoleanţee..!”, scrie un alt prieten pe pagina tânărului.

Pompierii au scos sâmbătă seara, trupul fără viață al lui Liviu Divanu din Dunăre, de la aproximativ cinci metri de mal. Acolo mersese la scăldat și a fost luat pe apele fluviului.

Trupul fără viață a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs decesul.

Oana Mitu

FOTO: Facebook

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top