joi , 9 decembrie 2021
NEWS ALERT

PRIM-PROCURORUL PARCHETULUI DE LA ORŞOVA, RIDICAT DE PROCURORII DNA PENTRU FAPTE DE CORUPŢIE

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie –Secţia de combatere a corupţiei au efectuat marţi percheziţii la Orşova şi Drobeta Turnu Severin, într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție. Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Orşova, Carmen Sîrboiu, a fost ridicată şi dusă la audieri la Bucureşti.

proc

Procurorii DNA au făcut marţi opt percheziţii în Drobeta Turnnu Severin şi Orşova, la Primăria Orşova, la Parchetul Judecătoriei Orşova, la locuinţa prim-procurorului Carmen Sîrboiu din municipiul Drobeta Turnu Severin, dar şi la sediile unor firme, într-un dosar în care sunt vizate fapte de corupţie.

parchet

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Orşova, Carmen Sîrboiu, suspectată de DNA de fapte de corupţie, a fost ridicată de anchetatori de la locuinţa sa, marţi dimineaţă, în jurul orei 9.45, şi a fost transportată, cu o dubă a Poliţiei, la sediul Parchetului Judecătoriei Orşova, unde a avut loc o altă percheziţie. Atât de la locuinţa magistratului, cât şi de la Parchetul din Orşova, procurorii DNA au ridicat o serie de  documente.

locuinta

“Nu există la ora actuală indicat vreun text de lege pentru care se face cercetarea. S-au ridicat nişte înscrisuri, copii de pe dosare şi atât. Nu este decât o autorizaţie de percheziţie în care nu este indicat nici măcar scopul potrivit legii, în autorizaţia de percheziţie se indică scopul”, a precizat Pompiliu Drăghici, avocatul procurorului Carmen Sîrboiu.

Magistratul a fost ridicat marţi după-amiază de la sediul Parchetului din Orşova şi condus la DNA Bucureşti pentru audieri. În cursul zilei de marţi  au avut loc percheziţii şi la Liceul “Traian Lalescu” din Orşova, la Primăria Orşova, dar şi la sedii de firme şi la locuinţele unor oameni de afaceri din Drobeta Turnu Severin şi Orşova.

Oana Mitu, Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top