miercuri , 19 ianuarie 2022
NEWS ALERT

PRIMA NINSOARE: AUTORITĂŢILE DECLARĂ CĂ SUNT PREGĂTITE SĂ INTERVINĂ

ninsoareAutorităţile locale din Mehedinţi spun că sunt pregătite cu material antiderapant şi utilaje pentru a îndepărta de pe carosabil zăpada care se va aşterne.

Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin a convocat comitetul local pentru situaţii de urgenţe pentru a verifica dacă operatorii care intervin pe raza oraşului sunt pregătiţi cu toate cele necesare.

„Suntem pregătiţi, echipele sunt pe teren, astfel că iarna poate să vină, era nevoie şi de zăpadă”

a spus viceprimarul Severinului, Marius Screciu.

Pe plan judeţean, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adriana Bădănoiu, a declarat că există un stoc de 2200 tone de material antiderapant şi sunt pregătite să acţioneze pe drumurile judeţene 53 de utilaje.

Totuşi, prefectul de Mehedinţi, Nicolae Drăghiea, vrea să se asigure că autorităţile locale intervin cu promptitudine, astfel că pe parcursul nopţii de vineri spre sâmbătă, dar şi în cursul zilei de sâmbătă va efectua mai multe inspecţii „să vedem cum acţionează comandamentele locale în judeţ”.

Conform avertizării meteorologice, emise de către ANM, în perioada 24.01.2014 ora 18.00-26.01.2014 ora 18.00, judeţul Mehedinţi se va afla sub incidenţa Codului Portocaliu, fenomenele prognozate fiind ninsori abundente (local, stratul de zăpadă măsurând 30-40 cm) şi vânt care viscoleşte cu peste 70 km/h.

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top