miercuri , 8 decembrie 2021
NEWS ALERT

PRIMA SPIRALĂ A YOGHINILOR LA BĂILE HERCULANE

Peste 1000 de yoghini şi-au înlănţuit mâinile sâmbătă seară la Băile Herculane. Este vorba despre una dintre cele mai importante spirale din acest an. Veniţi din toate zonele ţării, yoghinii s-au strâns pe Platoul Coronini, care este de altfel locul tradiţional în care se întâlnesc practicanţii de Yoga.

spirala

Dacă sunteţi trişti, obosiţi sau bolnavi, n-ar strica să daţi rapid o fuga până la Băile Herculane. S-ar putea să mai găsiţi aici vreun strop din e­nergia pe care au concentrat-o sâmbătă seară yoghinii. Pe platoul Coronini, aflat la un kilometru distanţă de oraş, adepţii MISA au alcătuit spirala yang. Yoghinii şi-au întins păturile, după care s-au prins în spirală aşa cum cere regula, adică în ordinea zo­diilor, alternativ, un bărbat şi o femeie. În tot acest timp, au ascultat muzica de meditaţie şi, susţin ei, au umplut locul de energie pozitivă. Cum era de aşteptat, şi în acest an gurul yoghinilor, Gregorian Bivolaru, a lipsit. Le-a fost însă alături de la distanţă, prin înregistrările audio-video pe care le-a trimis din timp adepţilor. Formarea spiralei a început în jurul orei 19,00, iar de la ora 21,00 a avut loc meditaţia propriu-zisă, sus­ţinută telepatic de Gregorian Bi­volaru. Con­form propriei lor ideologii, spirala îi va aduce în armonie cu lumea întreagă şi în univers. Pregătirea spirituală pentru o astfel de spirală durează trei ore, timp în care participanţii stau aproape nemişcaţi.

„Cu această tabără împlinim două decenii de când venim la Herculane. În această seară (n.r. 27 aprilie) are loc o spirală purtator de cuvant tabara yoghiniyang de inducţie a stării de miracol divin. Yoghinii se adună, formează această spirală şi vor intra în comuniune cu energiile subtile din macrocosmos. Temele de anul acesta sunt ipostazele divine dumnezeieşti. Avem şi conferinţe specializate pentru bărbaţi, pentru femei şi cinci spirale, sunt foarte multe activităţi”, a declarat Costică Cojocaru, purtătorul de cuvânt al Taberei de yoghini de la Băile Herculane.

Peste 50 de comercianţi pe platou

comercianti herculaneDar pe platoul de pe Coronini nu s-au adunat nu­mai yoghini, ci şi în jur de 50 de comercianţi cu fel de fel de produse. Localnicii spun că au numai de câştigat de pe urma yoghinilor. Ei au pregătit acasă oale cu sarmale dietetice, clă­tite sau sandvişuri şi le-au vândut yoghinilor care au venit în Herculane.

„Am venit cu sarmale de post, chifteluţe de soia, chifteluţe de legume, prăjituri cu nucă, cu măr, cu miere. Ei sunt foarte civilizaţi”, a spuse Lazăr Lalescu, un comerciant din zonă.

 „Mă gândeam că o să meargă mai slab, dar uite că merge foarte bine, noi suntem de la ora 15,00 aici pe apicultor herculaneplatou, ei au făcut deja târguielile, au venit, au cumpărat, acum sunt în spirală”

a spus un apicultor din Băile Herculane

Dar pe Platoul Coronini, nu au venit la vân­zare numai localnicii, ci mulţi alţi comercianţi din Bucureşti sau Timişoara care au  adus cu ei tot felul de ceaiuri exotice şi revitalizante, cristale, creme, unguente, siropuri naturale. „Ei sunt mai specialişti decât noi. Eu îi stimez că nu fac lucruri rele, se roagă”, spune  un comerciant de cristale din Sălaj.

Fiecare participant trăieşte o experienţă unică

Yoghinii spun că cei care participă la o spirală yang, datorită faptului că se ţin de mână, ajung să comunice între ei fluidic, empatic şi chiar telepatic. Datorită acestor fenomene de rezonanţă subtilă, fiecare participant trăieşte o experienţă unică, paranormală şi spirituală complexă, în care el resimte în mod inefabil o gamă de stări elevate, care îi îmbogăţesc considerabil sufletul şi mintea, mai explică yoghinii lui Bivolaru.

“Se obţine o amplificare a calităţilor specifice fiecărei zodii. Fiecare dintre zodii are anumite calităţi şi prin aşezarea în spirala yang, în sensul invers al acelor de ceasornic şi faptul că ne ţinem în mâini în această alternanţă bărbat-femeie, bărbat-femeie practic se amplifică această energie în fiecare fiinţă. Astfel fiecare dintre participanţi va căpăta şi îndrăzneala şi curajul specific zodie berbecului, răbdarea şi perseverenţa specifice taurului, uşurinţa de a comunica şi inteligenţa gemenilor. Este vorba şi de influxurile pozitive, faptul că este aşezată  spirală yang  înseamnă că ne amplificăm capacitatea de concentrare, de focalizare, încrederea în sine, voinţa, inteligenţa şi atunci este o modalitate uşoară de amplificare a acestor calităţ”, a spus Cristina Costaş de la Biroul de presă al taberei de yoghini de la Băile Herculane.

Corina Macavei

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top