marți , 19 octombrie 2021
NEWS ALERT

PRIMĂRIA DROBETA TURNU SEVERIN VREA SĂ PREIA DOUĂ BLOCURI DE LA MAI. AFLĂ AICI PENTRU CE!

Primăria Drobeta Turnu Severin vrea să  preia de la Ministerul de Interne două blocuri din zona Poliţiei de Frontieră şi să le reabiliteze, acestea urmând să fie transformate în locuinţe sociale. Demersurile au  fost deja făcute, iar  banii pentru investiţie ar urma să fie alocaţi de la bugetul local.

anl

Peste 200 de familii din Drobeta Turnu Severin aşteaptă cu sufletul la gură o locuinţă socială de la primărie. Cererile s-au depus în ultimii ani, iar fără posibilitatea să construiască noi locaţii, reprezentanţii municipalității au  în plan preluarea unor clădiri pe care să le transforme în locuinţe   pentru cei sărmani.  Viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Scerciu a declarat pentru mhalert.ro că s-au început deja demersurile pentru preluarea celor două imobile:

„Sunt peste  200 de dosare depuse   până  în acest  moment.   Cererile au  fost depuse  în ultimii ani. Primaria are  în plan  să preia de la Ministerul de Interne, prin hotărâre  de guvern, două clădiri din zona  Poliţiei de Frontieră. Clădiri care să le modernizăm şi să le dăm celor care au depus un dosar. Am facut deja demersurile necesare şi aşteptăm  să  le preluam.”, a declarat Marius Screciu.

Potrivit reprezentanţilor primăriei locuinţele vor fi reabilitate cu fonduri de la bugetul local.

Oana Mitu

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top