vineri , 22 ianuarie 2021
NEWS ALERT

PRIMĂRIA ORŞOVA CONDUSĂ DE DOI INCOMPATIBILI

După ce în luna aprilie a.c., Agenţia Naţională de Integritate l-a găsit incompatibil pe viceprimarul Orşovei, Constantin Negulescu, iată că acum şi primarul Ion Manea a fost declarat incompatibil.

primaria orsova

Potrivit Agenţiei Naţionale de Integritate, Ion Manea s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada când era consilier local, 21 iunie 2008 – 20 iunie 2012.

Într-un comunicat de presă, ANI precizează că “societatea în cadrul căreia acesta a deținut funcția de administrator și calitatea de asociat unic a emis  în perioada  3 iulie 2008-5 august 2011 un număr de 103 facturi fiscale decontate de Liceul „Traian Lalescu”, Orșova (instituție aflată sub autoritatea Consiliului Local Orșova), în valoare totală de 1.301.513,31 Lei (TVA inclus)”.

Iată că după ce viceprimarul Orşovei, Constantin Negulescu a fost declarat incompatibil în luna aprilie a.c., şi primarul urbei îi calcă pe urme.

negulescu si manea

Potrivit ANI, Constantin Negulescu, viceprimar al municipiului Orşova (2012 – 2016), judeţul Mehedinţi, a fost găsit în incompatibilitate de ANI întrucât, în perioada 1 august 2012 – 08 iulie 2013, a deţinut şi funcţia de membru în Consiliul de Administraţie al Şcolii gimnaziale „Petru Dumitriu” Orşova (din 1 august 2012 până în 4 iulie 2013) şi funcţia de reprezentant al unităţii administrativ-teritoriale Orşova în Adunările Generale ale Asociaţilor societăţii comerciale de interes local „Mehedinţi Gaz SA” (în perioada 30 aprilie – 08 iulie 2013).

Edilul şef de la Orşova, Ion Manea, este cunoscut pentru incidentul din vara anului 2012, când a aruncat în Dunăre „Flacăra democraţiei“, simbolul campaniei electorale a lui Traian Băsescu, dar şi pentru că a fost turnător la Securitate.

Fostul său contracandidat pentru funcţia de primar al Orşovei, pe atunci pedelista Doiniţa Chircu, a fost cea care a dezvăluit în timpul campaniei electorale din 2012 faptul că Ion Manea a fost colaborator al Securităţii cu numele conspirativ “Alin”.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top