joi , 9 decembrie 2021
NEWS ALERT

PRIMĂRIA TURNU SEVERIN A LUAT MĂSURI DUPĂ CE OAMENII S-AU REVOLTAT CĂ SUNT UMILIŢI

Primăria Drobeta Turnu Severin a demarat luni, procedurile pentru ca certificatele fiscale necesare dosarului pentru obţinerea subvenţiei la încălzire, să se poată ridica şi de la cele patru ghişee ale instituţiei din oraş, nu doar de la sediul central al Direcţiei de Taxe şi Impozite, unde luni, oamenii au formt cozi de aproape 10 metri.

directieContactat de către jurnalişti, viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Romulus Vîlcu a declarat că luni s-au început procedurile pentru ca certificatul fiscal să se obţină şi de celelalte patru ghişee ale Direcţiei de Taxe şi Impozite din municipiu.

„Am demarat o procedură, în aşa fel încât oamenii să poată obţine  aceste certificate de la toate casieriile din Drobeta Turnu Severin. În acest sens, pe lângă sediul din Bulevardul Carol, pot obţine certificatele fiscale şi de la Casieria din Piaţa Mircea, Piaţa Crihala, Târgul Veterani şi de pe strada Horia.”, a declarat Vîlcu.

În Drobeta Turnu Severin, în iarna 2013-2014, un număr de aproximativ 5  000 de persoane au beneficiat de subvenţii la încălzirea prin sistemul centralizat al oraşului, iar alte 500 de persoane au primit subvenţii pentru încălzirea cu lemne.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top