miercuri , 20 octombrie 2021
NEWS ALERT

PRIMARUL GHERGHE, LA MICI CU FIUL ŞI FIICA SA, LA PĂDUREA CRIHALA

Primarul Constantin Gherghe a luat prânzul sâmbătă, cu fiica şi fiul său, la Pădurea Crihala, profitând de ocazie să guste din bucatele tradiţionale aduse pe tarabe de comercianţi, de Zilele Severinului.

primarul cu fiicaEchipa mhalert.ro l-a găsit sâmbătă pe edilul şef al municipiului Drobeta Turnu Severin, la Pădurea Crihala, la o masă, servind mici şi cartofi prăjiţi, împreună cu fiica sa, fiul său şi câţiva apropiaţi.

„E normal, cu cei mai dragi sufletului, să ieşi la evenimente importante şi ce este mai drag pe lume decât copiii!”, a explicat Constantin Gherghe, răsfăţat de altfel la masă de fiica sa, cea care i-a stat alături.

baiatul lui ghergheCu privire la sărbătoarea Zilelor Severinului, edilul şef a spus că s-au făcut eforturi pentru organizarea lor anul acesta, iar bugetul a fost mult mai mic decât cel de anul trecut.

„Concluziile le tragem la sfârşit. Eforturi s-au făcut. E prematur să spunem dacă suntem mulţumiţi. Cel mai important este să fie mulţumiţi severinenii. Anul acesta a fost un buget auster, faţă de anul trecut când s-au cheltuit aproximativ 600 000 de lei.”, a spus Constantin Gherghe.

Întrebat cu privire la costurile comercianţilor pentru a-şi amplasa tarabele în zonele în care se organizează evenimentele de Zilele Severinului, primarul Gherghe a spus că în proporţie de 30%, cheltuiala municipalităţii se întoarce la buget, prin intermediul comercianţilor.

Primăria Drobeta Turnu Severin încasează după Zilele Severinului, în medie 100 000 de lei, anual, de la comercianţi prin taxe.

Tot sâmbătă, la Pădurea Crihala a fost şi senatorul PDL de Mehedinţi, Marius Bălu, împreună cu mai mulţi membri ai Organizaţiei Judeţene, dar şi jurnalişti, gustând din produsele tradiţionale expuse de comercianţi de Zilele Severinului.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top