luni , 12 aprilie 2021
NEWS ALERT

PRIMARUL GHERGHE SCOATE COLȚII

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin a inițiat un proiect de hotărâre pentru schimbarea social-democratului Marius Screciu din funcția de viceprimar, acesta urmând să fie supus votului consilierilor locali, în ședința ordinară, de vineri, 28 noiembrie.

POZA-SCRECIUÎn dispoziția primarului numărul 2460, de convocare a Consiliului Local al municipiului Drobeta Turnu Severin, la primul punct pus pe ordinea de zi se arată că se propune schimbarea viceprimarului Marius Screciu, urmând ca la punctul al doilea să se aleagă un alt viceprimar.

Șanse ca proiectul lui Constantin Gherghe să treacă sunt, având în vedere că acesta se bucură de câteva săptămâni de majoritatea formată de grupul celor nouă consilieri care s-au declarat independenți în baza Ordonanței 55.

Zvonuri despre schimbarea lui Screciu din funcția de viceprimar au existat în ultimele săprămâni. Ele s-au amplificat însă după alegerile prezidențiale și după ce Consantin Gherghe a văzut cel mai probabil că Marius Screciu crește în popularitate. De altfel, la alegerile prezidențiale, Organizația Municipală a PSD, condusă de Marius Screciu a obținut peste 55 de procente, fapt ce arată că dacă în perioada următoare, acesta ar candida pentru funcția de primar al orașului, are toate șansele să câștige în defavoarea lui Constantin Gherghe.

Numai că alegerile locale sunt în 2016, dar cum primarul Constantin Gherghe gândește în perspectivă și se simte amenințat de popularitatea lui Marius Screciu, scoate acum colții în fața principalului adversar.

Contactat marți, viceprimarul în funcție, Marius Screciu a confirmat că zvonuri care vizează schimbarea sa au fost mai multe. Și totuși, proiectul de schimbare a viceprimarului ar putea să fie respins, având în vedere că Marius Screciu se bazează la momentul actual pe votul a șapte consilieri. Poate chiar o pare dintre consilierii independenți ai lui Gherghe vor vota împotriva proiectului.

Oana Mitu

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top