luni , 27 septembrie 2021
NEWS ALERT

PRIMELE RECLAMAŢII LA VOT, ÎN MEHEDINŢI

Preşedintele Partidului Naţional Liberal – organizaţia Mehedinţi, Virgil Popescu, reclamă faptul că în 100 de secţii de votare din judeţul Mehedinţi nu li s-ar fi permis intrarea reprezentanţiilor partidelor politice, după ce aseară printr-o hotărâre a BEJ Mehedinţi au fost aduse 100 de modificări la componenţa membrilor de constituire ale secţiilor.

votare-1Virgil Popescu susţine că aceste procese.verbale nu au ajuns la secţiile de votare, motiv pentru care nu li s-a permis reprezentanţilor partidelor politice intrarea în secţii.

Preşedintele BEJ Mehedinţi, judecătorul Aristică Orfescu, spune însă că Biroul Electoral Judeţean o să verifice această informaţie şi că deocamdată la această oră sunt doar nişte “probleme de mică anvergură”.

Preşedintele PNL Mehedinţi mai reclamă faptul că în trei secţii de votare, respectiv la Greci, Jiana şi Rogova, preşedinţii acestor secţii ar fi primit cereri pentru urna mobilă, deşi legea permitea acest lucru doar până sâmbătă, la orele 20,00, motiv pentru care a depus întâmpinare la aceste cereri.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top