sâmbătă , 27 noiembrie 2021
NEWS ALERT

PRIMII CINCI SUSPECŢI ÎN DOSARUL „CARDURI CLONATE” REŢINUŢI PENTRU 24 DE ORE

Cinci din cei 13 mehedinţecarduri-visani ridicaţi în această dimineaţă şi aduşi la audieri au fost reţinuţi de către Procurorii DIICOT Mehedinţi, pentru 24 de ore. Ei sunt acuzaţi, între altele de falsificare de date informatice şi înşelăciune, după ce au adus un prejudiciu de 2,5 milioane de dolari cu ajutorul cardurilor clonate.

Procurorii DIICIt din Mehedinţi au finalizat audierile primului lot de suspecţi ridicaţi în acestă dimineaţă din Drobeta-Turnu-Severin şi Orşova în cazul dosarului „carduri clonate”. În urma mai multor ore de audieri, cinci dintre indivizii reţinuţi au fost introduşi în această după-amiază în arestul IPJ Mehedinţi, iar mâine vor fi duşi cel mai probabil în faţa instaneţi cu propunere de arestare preventivă. Indivizii sunt membrii ai lumii interlope din Mehedinţi şi Orşova şi sunt acuzaţi de „acces fără drept la un sistem informatic”, „modificare de date informatice fără drept„, „deţinere fără drept de date informatice în scopul săvârşirii de infracţiuni”, „fals informatic”, „fraudă informatică”, „falsificare instrumentelor de plată electronica”, „deţinere de echipamente în vederea falsificării instrumentelor de plată electronică, „ efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos”, şi înşelăciune, toate în formă continuată.

În această seară este aşteptat să ajungă la DIICOT Mehedinţi un alt lot de opt indivizi cercetaţi în acelaşi dosar. Aceştia vor intra la audieri în această noapte.

Procurorii DIICOT Mehedinţi şi cadrele BCCO Mehedinţi au instrumentat acest caz în urma unei ample operaţiuni desfăşurată în nu mai puţin de 17 judeţe ale ţării.

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top