miercuri , 20 octombrie 2021
NEWS ALERT

PROCENT DE PROMOVARE LA BACALAUREATUL DIN TOAMNĂ 2013: 15,87 LA SUTĂ

Procentul de promovabilitate la examenul de bacalaureat,  sesiunea din toamnă este de 15,87 la sută în judeţul Mehedinţi, un procent mult mai mic faţă de sesiunea din toamna anului 2012, când procentul a fost de 27,3 la sută.

bacalaureat1Potrivit unei statistici întocmite de Inspectoratul Şcolar Mehedinţi, trei licee continuă să obţină rezultate foarte proaste. Este vorba de Colegiul Tehnic Transporturi Auto, unde doar un singur candidat a promovat examenul, Liceul Tehnologic Halânga cu un singur candidat promovat şi Liceul Tehnologic „Tudor Vladimirescu” din Şimian cu 2 candidaţi promovaţi. De altfel şi în 2012, liceul din Şimian a reuşit „performanţa” să aibă cel mai slab rezultat, niciun elev nereuşind să promoveze examenul de bacalaureat. Puţini elevi au promovat acest examen şi la următoarele unităţi şcolare: Liceul Teoretic „Dr. Victor Gomoiu” din Vânju Mare (3), Liceul Teoretic Gheorghe Ionescu Şişeşti (3), Liceul Teoretic „Şerban Cioculescu” (2), Liceul Teoretic Cujmir (4).

Din cei 225 de elevi care au reuşit să promoveze acest examen 218 au frecventat şcoala la zi, 3 la seral şi 4 la fără frecvenţă.

Corina Macavei

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top