sâmbătă , 27 noiembrie 2021
NEWS ALERT

PROCENTUL DE PROMOVABILITATE LA BACALAUREAT A CRESCUT CU 1,16 LA SUTĂ

Candidaţii de la examenul de BAC 2013 au aflat astăzi notele finale după contestaţii. Listele se s-au afişat din nou la avizierele şcolilor care au servit drept centre de examinare. Exact 700 de candidaţi din judeţul Mehedinţi au depus contestaţii, după afişarea primelor rezultate la examenul din acest an.

bac Potrivit Inspectoratului Şcolar Mehedinţi,  la nivelul judeţului  Mehedinţi, după reevaluarea  contestaţiilor, rezultatele la bacalaureat 2013 au crescut cu 1,16  la sută.

 „După contestaţii promovabilitatea la nivelul judeţului Mehedinţi  vorbind de promoţie anterioară şi  promoţie curentă  a  crescut de la 46.94  la 48.10  la sută, în urma rezolvării  contestaţiilor.  Avem în plus 32 de  candidaţi declaraţi admişi  faţă de rezultatele  anterioare”, a declarat Daniela Jenaru, purtătorul de cuvânt al IŞJ Mehedinţi.

Un număr de 3.108 absolvenţi de clasa a XII-a din Mehedinţi s-au înscris pentru a susţine examenul de Bacalaureat în sesiunea din vară. Dintre cei peste 3.000 de înscrişi, s-au prezentat 2.761, nu s-au prezentat 347 de elevi, trei au fost eliminaţi, 1.462 dintre candidaţi au picat examenul şi 1.296 candidaţi au fost admişi. Procentul pentru seria I este de 50,87 la sută, iar 32,19 la sută este promovalibilitatea pentru cei din seriile anterioare. Per total media promovabilităţii a fost de 46,94 la sută, înainte de reevaluarea lucrărilor.

În Mehedinţi, examenul de bacalaureat s-a desfăşurat în nouă centre, iar evaluarea lucrărilor s-a făcut în trei centre.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top