sâmbătă , 4 aprilie 2020
NEWS ALERT

PROCURORII FAC CERCETĂRI PENTRU CONSTITUIREA UNUI GRUP INFRACȚIONAL ORGANIZAT LA BACALAUREAT, LA ORȘOVA

Dosarul penal deschis în cazul posibilei fraude la Colegiul Tehnic Direna din Orșova și în baza căruia Adina Duicu a fost percheziționată a fost înregistrat la Parchet înaintea începerii probei.

Potrivit unui comunicat de presă remis luni, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți, acesta are ca obiect ”săvârșirea unor infracțiuni de constituire a unui grup infracțional organizat, prev. de art. 367 C.p. și abuz în serviciu, prev. de art. 297 C.p. rap. la art. 13 din Legea nr.78/2000 și vizează elevi, profesori examinatori și comisia de examen.

IMAG0860

”În data de 3.07.2015 procurorii și organele de cercetare penală delegate în cauză s-au deplasat la Colegiul Tehnic Dierna, din Orșova, pentru a efectua verificări, existând suspiciuni cu privire la fraudarea examenului de bacalaureat. În timpul desfășurării activităților de urmărire penală, un ofițer de poliție din cadrul I.P.J. Mehedinți a fost agresat de rudele unei eleve, cu privire la care existau suspiciuni că în timpul probelor scrise ale examenului de bacalaureat a folositun telefon mobil prin care i-au fost transmise răspunsurile subiectelor.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți s-a sesizat din oficiu pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj comisă asupra ofițerului de poliție.”, se mai arată în comunicatul de presă.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top